To je to što me zanima!

Ostojić: Policiji treba još dva dana da pregleda sve kamere

Na pitanje zašto istraga toliko dugo traje, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je rekao novinarima da dio kamera na Poljudu uopće ne bilježi prolazak osoba
Vidi originalni članak

Po mojim informacijama policiji treba najmanje još dva dana za pregled kamera, a onda će izvijestiti što su napravili, rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u srijedu uoči sjednice Vlade, na pitanje kako napreduje 'istraga oko svastike na poljudskom travnjaku'.

Na pitanje zašto istraga toliko dugo traje, Ostojić je kazao da dio kamera na Poljudu uopće ne bilježi prolazak osoba.

- Sustav je manjkav, dio kamera uopće ne bilježi prolazak osoba i to će biti dosta bitno. Ima kamera koja snima, uredno je postavljena kao kamera i već su napravili testiranje i utvrdili da osoba koja gleda kroz tu kameru zaista može vidjeti osobu, ali u onome dijelu snimljenoga nema nikoga - izjavio je Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • jozabroz 25.06.2015.

    treba bandu otkrit naravno,,no imate li snimke sa onog "druzenja" sdp-ovaca u jednom splitskom restoranu,zanimljivo, dan prije dogadaja i jos zanimljivije i ranko ostojic je tamo bio ali i sef tvrtke za odrzavanje hajdukovog stadiona,,)))))

  • MI-MA 25.06.2015.

    U splitskom restoranu Lučica družili su se ministri unutarnjih poslova i obrane, ali i Ante Maslov, direktor tvrtke Jadro koja održava travnjak na Poljudu.

  • Linz 25.06.2015.

    Interesantno, i mala djeca znaju čije je ovo maslo, samo Ostojić ne zna !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare