To je to što me zanima!

Oštra Ruža tukla je zlikovce u popularnoj seriji 'Dosjei X'

Snimit će šest novih epizoda "Dosjea X", a u glavnim ulogama Muldera i Scully opet će biti David Duchovny i Gillian Anderson. Nažalost neće se pojaviti Ruža Tomašić
Vidi originalni članak

Snimit će šest novih epizoda "Dosjea X", a u glavnim ulogama Muldera i Scully opet će biti David Duchovny  (54) i Gillian Anderson (46), iako je lani rekla kako je mrzila lik agentice Scully jer je nosila kruta odijela i stroge frizure.

Nažalost, u novim nastavcima neće se pojaviti političarka Ruža Tomašić (56) koja je devedesetih glumila policajku na motociklu u dvadeset epizoda.

>>>Sve o glumačkoj ulozi Ruže Tomašić u popularnoj seriji čitajte u četvrtak u tiskanom izdanju 24sata.

Osim toga u prilogu Panorama čitajte o blizankama u Zagrebu koje su sa samo sedam godina ušle u pubertet. Pred menstruaciju su iznimno razdražljive. To se donekle može ublažiti injekcijama decapeptyla koje redovito dobivaju i koje ‘smanjuju’ pubertet.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Aqamarinne 26.03.2015.

    Ruža je radila u specijalnoj policiji u Americi, a to nije mala stvar za ženu (nešto poput specijalnih agenata, možda mrvicu manje opsano) .Za to moraš biti jako sposobna, hrabra i znati borbene vještine.

  • KaĿea 26.03.2015.

    Da je sjela na moj motor bolje bi ispala. :)

  • Stari Igrač ZG 1986 26.03.2015.

    Baš je ženstvena Ruža .NOT muahahaha ,ex drot i političar nemre gora kombinacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare