To je to što me zanima!

Osuđen za poligamiju: Imao 25 žena i rodile su mu 145 djece

Blackmore je pripadnik mormonske sekte koja zagovara poligamiju, a na osuđeničkoj klupi je završio zahvaljujući svjedočanstvu jedne od bivših supruga, Jane
Vidi originalni članak

Winston Blackmore (61) mogao bi provesti pet godina u zatvoru jer je u prošla dva desetljeća u poligamnim vezama s 25 žena dobio 145 djece. 

Blackmore je pripadnik mormonske sekte koja zagovara poligamiju, a na osuđeničkoj klupi je završio zahvaljujući svjedočanstvu jedne od bivših supruga, Jane Blackmore, kojoj je Winston kazao da 'samo radi ono što mu bog kaže'. Istraga protiv njega traje desetljećima kao i protiv još jednog pripadnika sekte, Jamesa Olera (53) koji je imao pet žena. Kanadski sud je tek 2011. odlučio da zakoni koji brane poligamiju nisu protuustavni, ali Blackmoreovi odvjetnici najavljuju da će se žaliti u slučaju presude sa zatvorskom kaznom.

Blackmore je priznao poligamiju i tvrdi da je to u skladu s njegovim religijskim uvjerenjima iako je 2002. izbačen iz sekte. Izbacio ga je vođa Warren Jeffs koji sektu sada vodi iz zatvora u Teksasu u kojem je završio zbog zlostavljanja maloljetnica koje je smatrao svojim mladenkama.
 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Miške 26.07.2017.

    Vidite to vi, debeljuco, a takav hebač.

  • Linz 26.07.2017.

    Treba mu na čunu objesiti zlatni orden..........................................bravo momčino !!!

  • kormilar 26.07.2017.

    Koji hebac! Čovjek je svesrdno radio na povećanju članova mormonske sekte! Radi se o već poznatoj majiritetnoj politici, zahvaljujući kojoj se recimo Kosovo odvojilo od Srbije! Ima toga i kod nas u Hrvatskoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare