To je to što me zanima!

Osudili Slovenku: Pijana udarila auto u Poreču. Grizla i vrijeđala policajce, sad je dobila uvjetnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je pijana prije tri godine udarila u auto i znak u Poreču, Slovenka A.A. (36) vrijeđala je grizla policajce. Sada su je osudili. Dobila je uvjetnu kaznu zatvora
Vidi originalni članak

Slovenka A.A. (36) prije tri godine počinila je niz prekršaja na cesti oko Poreča, no cijela je situacija potaknuta alkoholom izmakla kontroli i završila kaznenom prijavom zbog koje je sada i osuđena, piše Jutarnji list.

Vozeči Peugeot, žena je vrludala po cesti i izbjegavala frontalne sudare s automobilima te izlijetanje s ceste, što se vidi i na snimci koju je poslao naš čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No tada se na obilaznici kod jednog trgovačkog centra zabila u Renault te udarila u prometni znak. Njena suputnica je također ozlijeđena u nesreći, a kad autom nije mogla dalje nastaviti vožnju, nastavio se i njen show.

Prvo je odbila alkotest, pa su je zbog toga uhitili, a lagala je i da nije vozila Peugeot. Kako je negodovala zbog postupanja policije, morali su je vezati lisicama. 

VIDEO: NESREĆA U POREČU Pijana Slovenka zabila se u auto pa grizla i vrijeđala policajce: 'Stoko, ubit ću vas i sve vaše!'

Potom je dva policajca pokušala ugristi, a trećeg i uspjela i to za štitnik noge. Jednog je policajca udarila nogom u glavu, a drugog i ogrebla.

Povrh svega, policajce je počastila i uvredama. 

- Je..t ću majku onome tko me je vezao. Osvetit ću se. Smeće policijsko, vi ste stoka. Ubit ću vas i sve vaše - grmjela je Aneta na policajce. 

Kazneno su je prijavili za prisilu prema službenoj osobi i ovih su je dana na porečkom sudu osudili uvjetno na godinu dana zatvora s trogodišnjim rokom kušnje. Mora podmiriti i 414 eura troškova suda i vještačenja. Kako su se obje strane odrekle prava na žalbu, odluka je i pravomoćna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Oksimoron_1 26.04.2023.

    Zašto uvjetnu?? Za omalovažavanje propisa, službenih osoba, za ugrozu ostalih sudionika u prometu?? Uvjetnu?!

  • Springflowers 26.04.2023.

    I takva je i dalje, negdje na cesti u prometu???!!! Za ne vjerovati...

  • Kokuš 26.04.2023.

    Da nije melania trump? pa je morala bit pošteđena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare