To je to što me zanima!

Osudili zaštitara (28): Nije mu se radilo pa dojavio da je u Avenue Mall centru bomba...

Zaštitar je dobio godinu zatvora s rokom kušnje od tri godine. Presuda je postala pravomoćna jer je sve priznao i odrekao se žalbe.
Vidi originalni članak

Zaštitar (28) koji je u srpnju nazavao policiju i prijavio da su u šoping centru Avenue Mall četiri bombe osuđen je na uvjetnu kaznu zatvora. Općinski sud u Novom Zagrebu gonio ga je zbog lažne uzbune i osudili su ga na godinu dana zatvora, ali s rokom kušnje od tri godine. 

EVAKUIRALI TRGOVAČKI CENTAR Zaštitaru koji je lažno dojavio da su u Avenue Mallu bombe odredili su istražni zatvor

Presuda je postala pravomoćna jer je priznao djelo i prihvatio kaznu, ali se i odrekao prava na žalbu, kao i tužitelji, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, on je 5. srpnja ujutro izašao iz butika u kojem je radio i sa telefonske govornice nazvao policiju rekavši da su u centru četiri bombe. Kao i u svim dojavama, centar je ispražnjen i pregledan pomoću pasa, no bombi nije bilo. Zaštitara su u roku dva sata uhitili, a tada se pisalo da mu se nije radilo tog dana pa je na taj način htio prekinuti rad centra.

DVA SATA NAKON DOJAVE Policija uhitila muškarca koji je dojavio da se u Avenue Mallu nalazi eksplozivna naprava

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MAKANTAHI 16.11.2022.

    ha, ha ja znam jednog koji nije zaštitar, ne radi mu se ništa i želi dnevnice od 250kn da bude tjedan dana na moru dvaput mjesečno

  • Ivoivic3 16.11.2022.

    Sevi mu rodjak sestru

  • pew 16.11.2022.

    glavni znanstvenici u komentarima 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare