To je to što me zanima!

Osuđen monstruozni otac koji je spolno zlostavljao svog sina

Splićanin (34) je osuđen na četiri godine i devet mjeseci zatvora. Utvrđeno je da je tijekom 2012. silovao svog sina (5) u vikendici nadomak Splita te u stanu u gradu
Vidi originalni članak

Županijski sud u Splitu osudio je 34-godišnjaka na četiri godine i devet mjeseci zatvora zbog teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. 

Utvrđeno je da je monstruozni otac tijekom 2012. spolno zlostavljao svog 5-godišnjeg sina u vikendici nadomak Splita te u stanu u gradu. Dječak je sve ispričao majci koja je i prijavila slučaj. Roditelji su inače rastavljeni i dječak živi s majkom. 

Sud je ocu odredio i mjeru zabrane približavanja i održavanja kontakta sa sinom.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • mastermindmc 11.04.2014.

    Neće dijete nositi nikakav križ jer djetetu ništa nije napravljeno. Ova 24 sata su šund od novinarstva. Zaboravili su napisat nepravomoćno osuđen i od kakve sutkinje. Ja dobro poznam tog "monstruma" kako ga vi nazivate i znam koliko voli svog sina i koliko pati zbog svega ovoga. Čovjek nemože vidit svoje dijete 2 godine i po sudu se povlaći ni kriv ni dužan. A na moju žalost poznam i ovu tvz.majku kojoj je dijete sve "priznalo". Da je samo vidite sve bi vam bilo jasno, a tek kad progovori....

  • mastermindmc 11.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Đurej 10.04.2014.

    Slobodno vi nas opominjite jer svi znamo da ISTINA BOLI

Komentiraj...
Vidi sve komentare