To je to što me zanima!

'Osuđen sam na Karamarkove ljude dok se zakon ne izmijeni'

U policiji, kako kaže sam Ostojić, je ostala sva kadrovska struktura bivšeg ministra Tomislava Karamarka. Ostojić je kazao kako je sve nasliejdio osim pomoćnika
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova kojem je na čelu Ranko Ostojić ostalo je gotovo nepromijenjeno što se kadrovskih pitanja tiče. U policiji, kako kaže sam Ostojić, je ostala sva kadrovska struktura bivšeg ministra Tomislava Karamarka. U intervjuu za Jutarnji list ministar je kazao kako je osim pomoćnika sve drugo naslijedio. 

- Dok ne dođe do promjene zakona o policiji nemoguće je značajnije mijenjati kadrovsku strukturu MUP-a - rekao je Ostojić. 

Najavio je i kadrovske promjene u sigurnosno-obavještajnim službama, no da će zadnju riječ imati predsjednik i premijer. Uz to Ostojić je najavio i donošenje Zakona o prebivalištu.

- Cilj je onemogućiti da se na mnogim adresama pojavljuju fantomski stanovnici. Zakon će policiji omogućiti da sa sigurnošću utvrdi stanje na svakoj adresi - zaključuje ministar.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kruševo 22.04.2012.

    LEONARDA što se to tebi ministar Karamarko toliko zamirije ili si dobila kaznu koju nisi mogla poništiti pa si malo ljuta ili ti odgovara sadašnja politička opcija. Ono što je istina je da je Karamarko jedina osoba u politici koja nema putra na glavi i koji je svoj posa odradije kako triba tako da znate i neka živi HDZ. ajd uzdravlje nemojte što zamirit

  • franceticjure 22.04.2012.

    Ne petljaj,to su svi kadrovi koji su bili i dok si ti bio ravnatelj,a Lučin ministar,samo malo preraspoređeni kao i sada.

  • zdrawe 21.04.2012.

    da? i jadan ,zbog toga nemozes izvsavat "zadace".. pravi izgovor zlata vrijedi..i uvjek neko drugi kriv,naravno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare