To je to što me zanima!

Osuđeni policajac plakao 'kao beba' prvu noć u ćeliji

Britanski policajac dobio je četiri godine zatvora jer je napao nevinog čovjeka kojemu je bio dužan novac. S druge strane rešetaka nije više hrabar
Vidi originalni članak

Policajac Ali Dizaei (47) iz Londona rasplakao se nakon što su mu drugi zatvorenici prijetili smrću. Lupao je po vratima ćelije u kojoj je sam i preklinjao da ga premjeste. Posramljeni šef policije završio je u ponedjeljak u zatvoru na četiri godine jer je napao nevinog čovjeka. Izvor kaže kako ga je dva puta posjetio upravitelj i pokušao ga urazumiti. Policajac je dobio i TV iako je drugim zatvorenicima zabranjen.
- Zatvorenici mu prijete da će ga ubiti čim izađe iz ćelije - rekao je izvor. Vjerojatno će ga preseliti jer mu je ovdje život ugrožen. Bahati policajac 'poludio' je zato što ga je Waad al-Baghdadi (24) tražio da mu plati izradu web stranice. Trčao je za njim, prebio ga, stavio mu lisice, a zatim kolegama rekao da ga uhite. Tvrdio je da je mladić napao njega.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dozvati1 10.02.2010.

    ....@krizbaher,po tome što si naveo,taj tvoj šef je i dalje faca,a netko izgleda nezna svoj posao ....dugo ga čekali,pa mu namještali i ostale gluposti,daj molim te ....kao što rekoh, on je i dalje faca i u facu ti se smije kako još moraš učiti .....

  • johntaylor 10.02.2010.

    ga nisu odmah soilovali pa je plakao?ad

  • papaja 10.02.2010.

    U nas u ovakvim situacijama zatvore nevina čovjeka. Koliko je samo slučajeva ovakvog bahaćenja pandura koji znaju isprebijati ljude bez veze i još čovjeka optuže da se sam lupao glavom o zid!

Komentiraj...
Vidi sve komentare