To je to što me zanima!

Osumnjičeni za ubojstvo u kući je držao bombe, mine, pušku...

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača...
Vidi originalni članak

Pretragom kuće Džemala Paloša (60), osumnjičenog da je na Uskrs u zagrebačkoj Sloboštini nožem ubio Antu Škembera (29), policija je našla pravi arsenal oružja.

POGLEDAJTE SNIMKU:

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača, dvije improvizirane eksplozivne naprave, automatsku pušku, deset upaljača UPMAH-2 te više stotina metaka različitih kalibara.

Podsjetimo, Džemalu  Palošu u petak je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. On se na Uskrs nešto prije 18 sati vozio autobusom linije 268 prema Velikoj Gorici. Na stanici Oreškovićeva u zagrebačkoj Sloboštini u autobus je na prva vrata ušao Ante Škember (29). I on se vraćao kući nakon što je taj dan pio u kafićima u Ulici sv. Mateja i Vajdinu vijencu. Tražio je vozača da ga pusti u autobus bez karte jer je Uskrs, no vozač je to odbio učiniti. Ante je u tom trenutku pokušao proći kraj vozača, no usprotivio mu se Džemal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimci koju je ekskluzivno objavio 24sata vidi se kako je Džemal zapriječio prolaz mladiću, nakon čega ga je mladić udario šakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tučnjava se nastavila izvan autobusa, gdje je Džemal u jednom trenutku rukom zamahnuo prema Škemberu. Iako se to na snimci ne vidi, u ruci je imao nož skakavac, kojim je Škemberu zadao smrtonosni ubod. Nakon prepirke Džemal sjeda u autobus i nastavlja put kući u Veliko Polje, a mladić ostaje stajati na autobusnoj stanici. Uspio je napraviti još nekoliko koraka, nakon čega se čučnuo, pa sjeo, a zatim legao na travu kraj metalnog kontejnera. Ubrzo je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • SAIBABA 28.04.2017.

    Sa čime se bavio nije nikakvo čudo

  • OrcaPerestrojka 24.04.2017.

    I od tolikog arsenala on nosa nož u autobusu !

  • MAJA-MAGDALENA 23.04.2017.

    Imao je ljubavnicu Nadu K preko 10 godina , kcer mu med sestra na Klinici za tumore , Sin dobio otkaz u Mupu radi droge te mala Mirela studentica vrijedna i ugodna . Zena srpkinja u mirovini bila cistacica ... imate pitanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare