News

Komentari 189

Osumnjičeni za ubojstvo u kući je držao bombe, mine, pušku...

Osumnjičeni za ubojstvo u kući je držao bombe, mine, pušku...

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača...

Pretragom kuće Džemala Paloša (60), osumnjičenog da je na Uskrs u zagrebačkoj Sloboštini nožem ubio Antu Škembera (29), policija je našla pravi arsenal oružja.

POGLEDAJTE SNIMKU:

Iz njegove kuće u Velikom Polju iznijeli su 10 protupješačkih mina PMA-2, pet ručnih bombi M-75, dvije tromblonske mine M-60, dvije tromblonske mine nepoznatog proizvođača, dvije improvizirane eksplozivne naprave, automatsku pušku, deset upaljača UPMAH-2 te više stotina metaka različitih kalibara.

Podsjetimo, Džemalu  Palošu u petak je određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. On se na Uskrs nešto prije 18 sati vozio autobusom linije 268 prema Velikoj Gorici. Na stanici Oreškovićeva u zagrebačkoj Sloboštini u autobus je na prva vrata ušao Ante Škember (29). I on se vraćao kući nakon što je taj dan pio u kafićima u Ulici sv. Mateja i Vajdinu vijencu. Tražio je vozača da ga pusti u autobus bez karte jer je Uskrs, no vozač je to odbio učiniti. Ante je u tom trenutku pokušao proći kraj vozača, no usprotivio mu se Džemal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci koju je ekskluzivno objavio 24sata vidi se kako je Džemal zapriječio prolaz mladiću, nakon čega ga je mladić udario šakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tučnjava se nastavila izvan autobusa, gdje je Džemal u jednom trenutku rukom zamahnuo prema Škemberu. Iako se to na snimci ne vidi, u ruci je imao nož skakavac, kojim je Škemberu zadao smrtonosni ubod. Nakon prepirke Džemal sjeda u autobus i nastavlja put kući u Veliko Polje, a mladić ostaje stajati na autobusnoj stanici. Uspio je napraviti još nekoliko koraka, nakon čega se čučnuo, pa sjeo, a zatim legao na travu kraj metalnog kontejnera. Ubrzo je preminuo.

Najčitaniji članci