To je to što me zanima!

Osumnjičeni za ubojstvo Zečevića najavio predaju

Sava Marinković iz BiH smatra da mu žele “prišiti” ubojstvo. Policija kaže da nije bio osumnjičen. Pretpostavljali su da je ubojica s područja ex YU
Vidi originalni članak

Sava Marinković iz BiH tvrdi da ga je policija lažno osumnjičila za sudjelovanje u ubojstvu Davora Zečevića Zeca krajem prošle godine. Za nekoliko dana planira doći u Zagreb kako bi dokazao svoju nevinost, rekao je za Dnevni avaz. Podsjetimo, Zečevića je ispred njegove kuće u Remetama jednim hicem ubio snajperist, za kojega policija od početka sumnja da je s područja bivših jugoslavenskih republika BiH ili Srbije. Među onima koje je policija u BiH ispitivala u vezi ubojstva bio je i Marinković.
- Na zahtjev naše policije ispitala ga je bosanskohercegovačka policija jer smo smatrali da bi mogao imati neke korisne informacije o slučaju - potvrdio nam je jučer Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije. No, kako kaže, policija ga nije ispitala u svojstvu osumnjičenika te ne zna kakve bi nove informacije Marinković mogao imati o slučaju.
- To ćete morati njega pitati - kazao je Borovec. Pokušali smo doći i do Marinkovića, no  nije bio dostupan za komentare.

MINIRAO I GROB ALIJE IZETBEGOVIĆA?
Sava Marinković živi na Palama i u Zagrebu, kaže, nije bio već godinama. Tvrdi kako je žrtva policijske urote koja ga pokušava povezati s nizom nerazjašnjenih ubojstava pripadnika krim-miljea na području Istočnog Sarajeva. Saslušavali su ga i zbog sumnje da je sudjelovao u miniranju groba Alije Izetbegovića u Sarajevu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare