To je to što me zanima!

Osumnjičenog za ubojstvo majke zadržali u pritvoru

Damir Vuković je na sudu rekao da je u vrijeme ubojstva majke Ane (74) šetao. Poznanici kažu da je volio piti te da je često mijenjao raspoloženje
Vidi originalni članak

Splićaninu Damiru Vukoviću (46) kojeg sumnjiče za ubojstvo majke Ane (74) odredili su pritvor zbog utjecaja na svjedoke i teških okolnosti zločina. Pred istražnim sucem Županijskog suda u Splitu dao je iskaz u kojem je, kao i pred policijom, negirao da je ubojica. Navodno je ponudio alibi da je sam šetao gradom, no to je nedovoljno da bi ga se oslobodilo optužbe. Od njegovih poznanika  doznajemo da obitelj ne vjeruje da je ubio majku.
- Poznajem Damira jako dugo i bio sam u stanju staviti ruku u vatru da on to nije mogao učiniti. Ako jest to učinio, onda je to bilo zbog pritiska stalnih svađa i neslaganja njegove supruge s majkom. Zajednički život u stanu, koji je trebao naslijediti od majke, dodatno je otežavala okolnost da mu je supruga bila bolesna. Istina, jako je volio popiti, pa iako je kao pomorac solidno zarađivao, nikad nije volio kafiće, već je radije ispijao pivo na zidićima ispred samoposluga, ispričao je Vukovićev dobar poznanik. Poznanici smatraju kako je Vukovićeva sklonost alkoholu uvjetovala njegove česte i ekstremne promjene raspoloženje, a sumnja se da je pijan prevario poligraf.
- Na poligrafu su zabilježene neke stvari da je lagao nevezane uz majku, a da ni on sam nije bio svjestan da govori neistine, kazao je Damirov poznanik s kojim se sretao i nakon što je Ana Vuković ubijena i koji po ničemu nije vidio da je on možda krivac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare