To je to što me zanima!

Osumnjičenu za pronevjeru u riječkom KBC-u pustili

Navodno postoji sumnja da je s pronevjerom novca povezano još pet ljudi, među njima i djelatnica prijamne kancelarije Ginekologije
Vidi originalni članak

Anamarija Pribanić (43) je nakon mjesec i pol dana u utorak puštena iz pritvora riječkog zatvora, gdje se nalazila zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke u slučaju pronevjere novca na Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka. Informaciju je potvrdio i njezin odvjetnik Ljubiša Drageljević.
- Pošto su svi svjedoci ispitani, razloga da bude pritvorena više nema - rekao je Drageljević i dodao kako će se njegova klijentica odsad braniti sa slobode. Podsjetimo, sumnja se da je Pribanić od 5. rujna prošle godine do zaključno 1. travnja ove godine, kao voditeljica prijamne kancelarije u Klinici za ginekologiju, protupravno prisvojila povjereni joj novac zadržavši dio naplaćenog novca Klinike. Sumnja se da je uzela oko 750.000 kuna. Osumnjičena je i Jasna Kovačević (48). Ona je, navodno, kao voditeljica blagajne KBC-a Rijeka, propustila dužni nadzor nad zaduživanjem i razduživanjem blokova uplatnica prijamne kancelarije, što je rezultiralo pronevjerom novca. Ona se brani sa slobode.  Neslužbeno doznajemo da je istraga proširena jer je doticaj s novcem imalo pet ljudi. Navodno postoji osnovana sumnja da je sa svime povezana i djelatnica prijamne kancelarije Ginekologije, Hanelore Stefanović, koja je radila zajedno s Pribanić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lepicane 20.05.2009.

    obećala je da nema BiH papire i da nebu zbrisala u Hercegovinu,a naši suci \"vjeruju\"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare