To je to što me zanima!

Osveta srpske policije zbog Srbina sa zabranjenom kapom: Zadržali 25 auta iz Hrvatske!

Hrvatska policija zaustavila je auto srpskih tablica na Bajakovu i privela pijanog putnika koji je imao kapu sa zabranjenim simbolom. Isti dan srpska policija zadržala je 25 auta s hrvatskim tablicama
Vidi originalni članak

U nedjelju poslijepodne hrvatski policajci na graničnom prijelazu Bajakovo zaustavili su automobil srpskih registarskih oznaka. Priveli su 50-godišnjeg putnika koji je imao kapu s nedopuštenim simbolom. Imao je i 1.7 promila pa su ga smjestili u posebnu prostoriju dok se ne otrijezni i u ponedjeljak su ga odveli pred suca. 

NA BAJAKOVU Pijanog Srbina nisu pustili iz Hrvatske. Zbog kape koju nosi i promila, odvela ga je policija

Isti dan navečer, na srpskom dijelu granice Bajakovo, srpski carinici i pripadnici odjela za suzbijanje organiziranog kriminala šest sati su držali 25 automobila s hrvatskim tablicama u kojima je bilo 50 do 60 ljudi! Držali su ih oid 17 do 23 sata. 

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u ponedjeljak je Srbiji poslalo prosvjednu notu zbog maltretiranja hrvatskih građana.

U noti stoji da Ministarstvo oštro prosvjeduje zbog neprimjernog postupanja prema hrvatskim državljanima prilikom izlaska iz Republike Srbije na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo 14. siječnja 2024., na kojem su zadržali više desetaka automobila i pregledavali ih više sati bez razloga.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • PeroZagreb2023 16.01.2024.

    Svim Hrvatima bi trebalo dati preporuku da ne putuju u Srbiju a Srbi neka idu tamo na vlastitu odgovornost. Treba postaviti žilet žicu.

  • anniviivve54321 16.01.2024.

    Osvetnici, zločinci, genocidaši, ne mogu nikako iz opanaka.

  • kajzanavek 16.01.2024.

    Ne kužim potrebu ići tam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare