To je to što me zanima!

Otac (34) troje djece silovao djevojčicu: 'Izgledala je starije'

Slavonski Brod: Oženjeni muškarac i otac troje djece osuđen je na dvije godine zatvora zbog silovanja maloljetnice (15) u srpnju 2013. godine. Obrana će se žaliti
Vidi originalni članak

Županijski sud u Slavonskom Brodu u srijedu je I. M. (34) nepravomoćno osudio na dvije godine zatvora zbog silovanja maloljetnice. Oženjeni muškarac i otac troje djece u srpnju prošle godine silovao je djevojčicu koja je tada imala 15 godina. 

'Izgledala mi je starije i bilo je dobrovoljno'

Te večeri se oko ponoći pješice vraćala s jedne sportske priredbe. On ju je povezao mopedom i, umjesto da je ostavi kod kuće, produžio do livade izvan sela, gdje ju je nasilno skinuo s vozila i silovao. Priznao je da su imali spolni odnos, no branio se govoreći kako je djevojčica izgledala starije te da je seks bio dobrovoljan.

Sutkinja: Zlorabio je njezino povjerenje

- Djevojčica je s povjerenjem sjela na motor osobe koju je otprije poznavala i za koju je znala da ima ženu i troje malodobne djece. Ništa joj nije bilo sumnjivo ni kada je prošao pokraj njezine kuće rekavši kako ide napraviti još jedan krug. Vjerovala mu je, a on je njezino povjerenje zlorabio - kazala je sutkinja. 

Obrana je najavila žalbu. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Crna Lala_2 16.02.2014.

    Gad!!!!!

  • ljubica ljubičica_1 14.02.2014.

    Triba ga kastrirat !

  • NelaNada 14.02.2014.

    U ovoj našoj državi imaju najviše prava zločinci i silovatelji...čak ih i socijalne službe podržavaju jer su očevi i imaju prava zbog toga....k a t a s t r o f a

Komentiraj...
Vidi sve komentare