To je to što me zanima!

Otac gušio kćer (4) u kanti vode jer nije znala abecedu

Američki vojnik priznao je policiji kako je okrutnu tehniku kažnjavanja koristio jer je znao da mu se kćerka boji vode i utapanja. Oduzeli su mu dijete
Vidi originalni članak

Monstruozni otac Joshua Tabor (27) za kaznu gurao je glavu svoje kćerku (4) u kantu sa hladnom vodom jer nije znala abecedu. Američki vojnik priznao je policiji kako je okrutnu tehniku kažnjavanja naučio u vojsci i koristio jer je znao da mu se kći boji vode. Glavu bi joj zaronio u vodu tri do četiri puta i držao je tako dok je ne bi počela hvatati nesvjestica. Policija je na vratu djeteta pronašla masnice. Nesretna djevojčica uspjela policajcima reći samo "Tata je to učinio". Za mučenje djeteta policija je saznala uhitivši ga jer je htio porazbijati prozore svoje kuće. Kazneno su ga prijavili za zlostavljanje djeteta i zabranili mu da viđa curicu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_42017 08.02.2010.

    NULA prava si mula

  • papaja 08.02.2010.

    Stvarno, trebala bi već integrale znati, a ona ne zna abecedu! Stvarno nekad se zamislim kakve budale dobiju djecu, a ima krasnih ljudi koji bi vjerovatno bili i krasni roditelji a ne mogu imati djece. Jel se netko sjetio da primjeni istu tehniku ocu, da mu objasni kako se ne postupa s djecom!

  • ksena103 08.02.2010.

    ma ne šali se NULA on je stvarno nula i tu nema pomoći nikakvih doktora. on je slučaj za metak u čelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare