To je to što me zanima!

Otac heroj: Bacio se pod auto kako bi spasio svoju kćerkicu

Paul John (47) u Manchesteru je u utorak herojski spasio kćer Angelu (9). Bezbrižna šetnja pretvorila se u horor, u naletu automobila gurnuo je Angelu, ali je sam stradao. U bolnici je podlegao ozljedama
Vidi originalni članak

Dva dana nakon nesreće u kojoj je gurnuo kćer ispred nadolazećeg automobila i stradao u udaru požrtvovni otac u bolnici je podlegao ozljedama. No, prije toga stigao je učiniti još jednu humanu stvar. Još davno potpisao je ugovor o doniranju svih organa tako da će idalje spašavati živote.

Svjedoci nesreće, koja se dogodila na križanju u predgrađu Manchestera, kazali su kako je hrabri otac vidjevši auto u naletu gurnuo kćer u stranu. Automobil kojim je upravljao 88-godišnjak potom je ugrozio sigurnost i slučajne prolaznice koja je gurala kolica s djetetom. Johnova kćer Angela prošla je neozlijeđeno kao i 2-godišnje dijete, dok je 27-godišnjakinja pretrpjela laške ozljede.

Otac dvoje djece 2001. preselio se iz Kerale u Indiji u Manchester, a radio je na aerodromu. Susjedi i poznanici iz crkve u koju je John išao o njemu su imali samo lijepoga za reći. 

- Uvijek je bio pristojan i prijateljski raspoložen. Bio je i jako religiozan, a većinu vremena provodio je s djecom, kazao je neutješni prijatelj. 

Policija je potvrdila kako je istraga u tijeku, a u njoj surađuje i 88-godišnjak koji je upravljao automobilom. Još nije poznato je li djevojčica izletjela na cestu ili je vozač ugrozio sigurnost pješaka na šetalištu, prenosi Metro News.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Prki600 19.03.2017.

    Baš izgleda kao Paul John.

  • 19.03.2017.

    voziti sa 88 godina - niti vidi ,niti cuje,nit je pri pameti

  • shell dexos2 GM 19.03.2017.

    na ovom portalu sve neki "manijaci", uzivaju da daju minuse na sasvim normalne i obzirne komentare. e da je kako da izvadimo mozak jednom od takvih i ga posaljemo na ispitivanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare