To je to što me zanima!

Otac i sin napali policajca te ga udarili šakom u glavu

Drama u Osijeku: Svađu je počeo mladić koji je nedavno izašao iz zatvora. Njegov otac udario je policajca, na što su odmah intervenirali policajci
Vidi originalni članak

Neočekivani udarac šakom u glavu primio je osječki policajac dok je, izvan dužnosti, sa suprugom i malim djetetom šetao glavnim gradskim trgom u Osijeku. Napali su ga 22-godišnji mladić i njegov 50-godišnji otac, i to iskoristivši gužvu na trgu, gdje su se predstavljale međunarodne streljačke ekipe koje su došle na ESPO. Obojica su bili pod utjecajem alkohola, a svađu s policajcem počeo je mladić, koji je nedavno izašao iz zatvora.
- I mladić i njegov otac od ranije su dobro poznati policiji. Napali su našeg djelatnika koji je bio s obitelji, izvan dužnosti. Prvo ga je verbalno napao mladić, a potom ga je udario njegov otac. Na sreću, uokolo je bilo naših djelatnika u osiguranju, koji su priskočili u pomoć i nasilnike priveli na obradu - rekli su iz policije. Pretpostavlja se da je mladić napao policajca koji ga je uhitio i smjestio u zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ČITATELJ83 15.07.2009.

    mali tako treba! po glavi pandurima! đubrad!

  • anggelina 14.07.2009.

    lipi moji --bluesk i db_bd...sorry kaj sam vas povrijedila...al i te blagajnice su ljudi i trebaju prehraniti obitelji i rade ko crnci i isto ko policajci imaju srednju strucnu spremu al povlastice apsolutno nikakve nemaju..a znam ja neke policajce i znam kako se ponašaju i kako se još snalaze..a one se nikako ne mogu snalaziti jer su priljepljene za blagajnu gdje vi svakodnevno prođete i ni ne primjetite da ste vidli osobu....ja nisam ni policajac ni trgovac ali gledam i suosjećam...policijijski posao je stvarno krvav...al i trgovini je možda još krvaviji.

  • kamenica 14.07.2009.

    dobro je što su na vrijeme intervenirali,jer bilo bi za koji dan...opet policija kriva za sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare