To je to što me zanima!

Otac je dao sinu (10) da vozi brodicu, zaustavila ih policija

Dječak je vozio brodicu bez položenog ispita za voditelja broda. Protiv oca (44) iz Nizozemske policija je podnijela obavijest Lučkoj kapetaniji u Rovinju
Vidi originalni članak

Istarska pomorska policija u utorak je u lučici Monsena u Rovinju zaustavila brodicu. Vozio ju je dječak (10) iz Nizozemske. Plovilo je dječaku na upravljanje dao otac (44). Policija je protiv državljanina Nizozemske o počinjenom prekršaju podnijela obavijest Lučkoj kapetaniji. 

U priopćenju istarske policije stoji kako se pojačano patrolira morem zbog sve više nedozvoljenog glisiranja i divljanja u blizini obale. 

Samo u utorak tamošnja je policija utvrdila 21 prekršaj na moru, od čega 17 zbog nedozvoljenog glisiranja. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Kako vjetar puše 29.07.2012.

    sativa pametnom dosta o tvojoj kulturi samo pročitati tvoje komentare.

  • Kako vjetar puše 29.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dokoko 28.07.2012.

    E ljudi moji dajte molim vas prije nego sta napisete te bisere gore sta ste napisali, ma opcenito ukljucite to malo mozga, bez uvrede, pa to je DIJETE od 10 god. koje ima jako pametnog oca koji ima 44 godine i da mu da vozi brod.Halo,pa jeste vi svjesni uopce sta komentirate jer po napisanom se bas i ne bi reklo, pazi Cuomo kaj si ti sad s tim komentarom reko koliko si inteligentan, sposoban, itd...bez uvrede,pa procitaj si komentar i ajde reci, tj.napisi da se ne hvalis i molim te nomoj tatamlati popovat jer...s mora si pretpostavljam, a i onaj kaj je tebi dao kak si napisao "od svoje 7 godine" taj je isto biser svoje vrste.Pazi derrick.rose bolje da ne napisem di ce ta recenica uci,a znas to i sam-a , pa gdje dijete moze dobiti, da dobiti, polagati ispit za brodicu, vozilo, cudim se samo da mu nedaju da polaze sa 10 godina za pilota ili astronauta.tiho333 jel na moru postoji promet il ga nema, nije bitno di je vozio,gle procitaj svoj komentar i odi i sam-a si odaberi kaznu, bez uvrede........dalje nema smisla, gox tebi svaka cast, nemrem vise to ni citat,a kamoli komentirat

Komentiraj...
Vidi sve komentare