To je to što me zanima!

Otac koji je napao učitelja u školi u Trogiru dobio zabranu prilaska, žali zbog incidenta

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu zatražilo je istražni zatvor za muškarca koji je ušetao u školu i tražio da se njegovoj kćeri vrati oduzeti mobitel. Tereti ga se za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi
Vidi originalni članak

Otac koji je u Osnovnoj školi Majstora Radovana u Trogiru nasrnuo na učitelja usred nastave pušten je da se brani sa slobode. Općinsko državno odvjetništvo u Splitu zatražilo je da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, no sudac istrage ga je pustio da se brani sa slobode uz mjere opreza, odnosno zabranu prilaska učitelju.

NAPAD ZBOG MOBITELA Otac iz Trogira pritvoren zbog napada na nastavnika: 'Nećemo moći izbjeći zaštitare u školama'

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 27. ožujka 2024., ušao u učionicu u osnovnoj školi u Trogiru, prekinuo nastavu koja je bila u tijeku i zatražio od nastavnika da mu preda mobitel njegove kćeri koji joj je prethodno uzet sukladno Pravilniku o kućnom redu. Kada mu je nastavnik odbio predati mobitel, osnovano se sumnja da mu je osumnjičenik pretražio njegovu torbu i sa stola uzeo nastavnikov mobitel i potom bio fizički nasilan prema njemu uslijed čega je nastavnik zadobio tjelesnu ozljedu", naveli su iz Općinskog državnog odvjetništva. 

Otac djevojčice tereti se zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi. Na ispitivanju je izrazio žaljenje te je spreman ispričati se ukoliko bude prilike.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pokojo 30.03.2024.

    Ta skola u zadnje vrime navlaci dosta problema na sebe, trebalo bi im poslati inspekciju rada mozda su i sami krivi

  • bcelija 30.03.2024.

    Siledžije, svi isti, nakon što udare kad vide da bi moglo biti posljedica po njih počnu se izvinjavati, približavati, ulizivati. Fol im je žao a kad prođe " opasnost " opet šamaraju. U pržun šnjim!

  • likalnik 29.03.2024.

    Poslije je..nja nema kajanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare