To je to što me zanima!

Otac traži djecu: Curica i dečko ušli u auto i nestali

Djeca su, prema riječima svjedoka, ušla s putnom torbom u automobil koji je vozio muškarac. Otac vjeruje da iza svega stoji njegova bivša supruga
Vidi originalni članak

Marin Buljan prijavio je policiji nestanak svoje dvoje djece iz parka u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici. Djevojčica (13) i dječak (14) ocu su rekli kako se idu naći s prijateljima te se više nisu vratili kući. Prema riječima očevidaca, s putnom torbom su ušli u automobil kojim je upravljao muškarac i odvezli se u nepoznatom smjeru. Otac sumnja da iza otmice stoji njegova bivša supruga koja živi u Makarskoj, piše Jutarnji list. Naime, roditelji su razvedeni već šest godina, a skrbništvo je dobila majka. Školske praznike djeca su trebala provoditi s ocem, no majka nije poštivala odluku Suda te je navodno zaključavala djecu kada su trebali ići u posjet ocu. Zbog toga je navodno kazneno prijavljena i Sud je u lipnju dodijelio skrbništvo ocu. Djevojčica je, saznavši da se mora preseliti k ocu u Zagreb, skočila u more i počela plivati prema otoku Braču. Spasili su je policajci i djelatnici Lučke kapetanije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • konjica 08.09.2009.

    Jadna djeca,imam iskustva nažalost i to me prati cijeli život.

  • Leticia 08.09.2009.

    Sa 13 i 14 godina su to i dalje djeca, a sud prije donosenja odluke uvazava misljenje CZSS koji je ispitao potrebne okolnosti, ne mora biti da je djetetova oduka ispravna, mozda im taj roditelj daje vise slobode sto im u tim godinama odgovara, al ne znaci da je bolji roditelj.

  • brezanova 08.09.2009.

    Zar nije žalosno, da sav jad između roditelja prebacuju na djecu. Ti nisu dostojni djece. Znaju li oni, koliko boli unose u te teenagere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare