To je to što me zanima!

Otac ubio sina (4), izbo kćer (14) pa otišao na pivo

Pijani Chris Hawkins (47) zaklao je nožem sina Ryana (4) i izbo kćer Donnu (14), a potom otišao u pub na pivo jer nije mogao naći bivšu ženu
Vidi originalni članak

Kćer Donnu (14) izbo je nožem kad je u u nedjelju popodne došla po brata Ryana. Dječak je vikend provodio u očevoj kući u selu Slaithwaite na sjeveru Engleske.
Krvava djevojčica ispuzala je iz kuće i ostala ležati na cesti. Chris Hawkins (47) zaklao je potom 4-godišnjeg sina Ryana i otišao u obližnji pub na pivo. Šokirani susjedi priskočili su u pomoć teško ranjenoj Donni i pozvali policiju.
- Djevojčica je ležala na zemlji, a susjeda Michelle joj je svim snagama pritiskala rane da bi zaustavila krvarenje. Donna je promucala kako je otac rekao da će ubiti Ryana i divljački ju počeo probadati nožem - ispričao je Waqar Zaman, vlasnik obližnje trgovine. Od teških ozljeda Donna se oporavlja u lokalnoj bolnici. Ubojicu je policija brzo pronašla i pritvorila. Kažu da je prije odlaska u pub pijan tražio Val, bivšu suprugu i majku djece. Smio ih je viđati samo vikendom. Treća, 15-godišnja kći, na sreću, bila je na kampiranju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tina_h 25.09.2007.

    kakva god kazna da mu se odredi, premalo je....ne postoji dovoljno dobra kazna za njega,...

  • srceko3 24.09.2007.

    strašno..a toga sve više.. a baš bolesno.. prestrašno

  • Girlhunter 24.09.2007.

    ma kakva doživotna,metak u čelo i vozdra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare