To je to što me zanima!

Otac zlostavljao sina (1) elektrošokerom da ojača

Kyle je imao samo godinu i pol kad ga je otac zlostavljao elektrošokerom jačine 30.000 volti da ojača. Poslije je pokušao za to optužiti majku
Vidi originalni članak

Tužitelj je kazao kako je Rian Wittman (24) iz Albanyja u SAD-u govorio i drugima da sanja o tome da njegov sin postane najjače dijete, zato ga je svakodnevno udarao elektrošokerom snage 30.000 volti. Kyle je tada imao samo 18 mjeseci. Majka je primijetila čudne tragove po djetetovu tijelu, no mislila je da je riječ o osipu. Otac je pokušao krivnju prebaciti na majku tvrdeći da je ona zlostavljala dijete. No nisu mu povjerovali. Rian je osuđen na četiri godine zatvora. Kylova majka kaže kako dijete više nema problema sa srcem i da su mu opekline na lijevoj nozi koje je zadobio prošle, no dugoročne se posljedice ovakvog zlostavljanja još ne znaju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • loly0 25.02.2008.

    kako je samo mogo to ucinit, 100 puta vise pojacat elektrosok i po njemu udri dok ne crkne... ma kakvih 4 godina dala bi mu dozivotnu, a majka je primjetila plavice i nije reagirala ma mislim ma svaki dan bi se suljala po kuci i saznala bi o cemu se radi. jadno dijete zelim mu brz oporavak jer je dozivio velik sok.

  • black25 30.01.2008.

    Adryibena, nitko ne kaže da su svi Amerikanci loši, ludi, to su gluposti, i još dalje od toga da su recimo svi Hrvati savršeni, ali problem je u tome da se Amerika drži bahato i drsko u odnosu na cijeli svijet, vode ratove na sve strane pod krinkom uvođenja mira i demokracije, nas tu uče pameti oko međusobnog slaganja s ovim s onim, a sami još nisu došli na zelenu granu što se tiče odnosa i prava crnaca i bijelaca, pa onih dolje hispano, najdeblja su nacija, imaju najvišu stopu samoubojstava, droge koliko hoćeš, za najodvratnije zločine čujem upravo s njihove strane..Ima i dobrih stvari,ali ogromna je masa loših. Nameću se pod Boga i batinu, a stvarno ako negdje ima najgoreg razvrata, onda je došao upravo s njihove strane.

  • DJEVICA 30.01.2008.

    Pa kako neće to dijete u budućnosti biti nasilno? Pa ovo normalnim ljudima govori sve o nasilju u školama, ulici. Za ovo dijete je nasilje normalan način života i samo ga može spasiti nečija bezgranična ljubav, najprije majke, ali ona bi morala biti savim ekonomski neovisna o tom idiotu koji to može djetetu raditi. treba s njim u zatvor doživotni među ubojice, silovatelje pa neka on ojača. Uh, teško mi je sve reči što u ovom trenutku osjećam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare