To je to što me zanima!

Oteli Hrvata u Kairu: Trebao se vratiti kući za samo dva dana

Nitko ne zna tko je oteo mladog menadžera (31) iz Slavonije. Njegova supruga s dvoje dječice kod kuće na istoku Hrvatske čeka vijesti iz Egipta i strepi za muža
Vidi originalni članak

Da, muž je trebao za dva dana doći doma, a sad je otet... Samo da se vrati što prije...

Potresena, pravdajući se da nam ništa više ne smije reći, njegova supruga s dvoje dječice na istoku Hrvatske čeka vijesti iz Egipta i strepi za muža. On je otet kraj Kaira u srijedu ujutro. T. S. (31), mladi menadžer francuske kompanije Company General Geoscience, vozio se tog dana prema bazi svoje tvrtke. 

24sata

Cijeli tekst pročitajte u subotnjem izdanju 24sata!

U 24sata u subotu čitajte još i:

Prije nego ih uhite serijski pedofili imaju i do 50 žrtava: Ne mogu kontrolirati nagon zbog kojeg ih privlače djeca pa ne staju dok ih policija ne otkrije. U 90 posto slučajeva zlostavljači su bliski žrtvama.

Super plaže: Hrvatske rajske oaze koje će vas ostaviti bez riječi

Tajna ljepotica iz pulske Arene studira teologiju: Na pulskom filmskom festivalu mlada Rovinjanka sjedila je u prvim redovima u grudnjaku od stotinjak kuna, a laska joj kada je uspoređuju s Jolie.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 25.07.2015.

    Ajde dajte...možda ga maznula neka mlada egipćanka. Odkud znaju da je otet ??

  • hajleselasije 25.07.2015.

    Što ti je život, odeš da zaradiš, a oni ti obuku narandžasto odjelo i odrube glavu i sve to javno na youtubu pokupu milion "like" klikova. Strava i užas. jadna djeca.

  • Naiva_2 25.07.2015.

    ak ipak ne bude vraćen( jer do sad je rijetko netko pušten) nek smrt bude brza ..jbt ..još mi iz glave ne ide onaj pilot što su ga živog spalili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare