To je to što me zanima!

Oteli sina šefa informatičke tvrtke i traže tri milijuna eura

Službene potvrde o otmici još nema. No ruski mediji pišu kako su mladića oteli u utorak dok je išao na posao. Nakon toga su zatražili otkupninu od tri milijuna eura
Vidi originalni članak

U glavnom gradu Rusije nestao je 20-godišnji sin Evgenija Kasperskog, programera i kreatora antivirusnih računalnih programa i jednog od najbogatijih ljudi Rusije, javila je agencija Itar-Tass pozivajući se na izvore iz policije. U medijma se pojavila informacija kako je mladić otet dok je u utorak išao na posao. Navodno otmičari traže otkupninu od tri milijuna eura, piše Life koji se poziva na izvore bliske otetom mladiću.

Službene informacije o njegovoj otmici još nema, a Interfax se poziva na izvore u ruskim sigurnosnim snagama koji kažu kako specijalne službe i policija traže mladića. 

- Informacija da su nepoznate osobe, navodno, otele sina Evgenyja Kasperskog pažljivo se provjerava - priopćilo je rusko ministarstvo unutarnjih poslova.

Oglasila se i obiteljska tvrtka Kaspersky Lab koja je u priopćenju poručila medijima da prestanu širiti glasine i špekulacije o članovima obitelji Evgenija Kasperskog.

- Evgenij Kasperski radi normalno, ali je komentirao kako informacije koje kruže štete ugledu tvrtke - rekli su iz tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.04.2011.

    To maloga maznuli ovi iz NOD-a.

  • OzzBJ 22.04.2011.

    "- Evgenij Kasperski radi normalno, ali je komentirao kako informacije koje kruže štete ugledu tvrtke - rekli su iz tvrtke." pa mislim nakon ovoga bi mogao removati Kaspersky..je*o te novci!

  • morenocro 22.04.2011.

    Da vidimo sad što mu je važnije?Pare ili sin!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare