To je to što me zanima!

Oteo dječaka (4) iz kuće dok je spavao: Našli ga mrtvog na ulici

Dječakova majka je policiji priložila snimku nadzorne kamere na kojoj je snimljeno kako 18-godišnji Darriynn Brown ulazi u njihovu kuću na stražnja vrata i ulazi u dječakovu sobu
Vidi originalni članak

Četverogodišnji dječak pronađen je mrtav na ulicama Dallasa u subotu nakon što je 18-godišnji mladić upao u njegov dom i oteo ga dok je spavao.

Kako prenosi New York Post, dječaka je oteo 18-godišnji Darriynn Brown. Mrtvo tijelo pronašao je trkač rano ujutro u subotu.

Dječakova ožalošćena majka rekla je kako ne poznaje mladića te kako nije imao nikakvu poveznicu s njezinim sinom. Majka je policiji priložila snimku nadzorne kamere na kojoj je snimljeno kako mladić ulazi u njihovu kuću na stražnja vrata i ulazi u dječakovu sobu. 

Policija je odmah nakon incidenta privela 18-godišnjaka kojem će se zasada suditi za otmicu i krađu. Određena mu je jamčevina od 750 tisuća dolara, a moguće je i da mu se, ukoliko istraga pokaže da je ubio dječaka, sudi i za ubojstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • VOLBEAT 18.05.2021.

    Aha, a da je obrnut slučaj, gorila bi Amerika od prosvjeda miroljubivih BLM-ovaca... Ovako, nikom ništa.. Sada bi se bijelci trebali dignuti na noge i prosvjedovati diljem USA

  • superpametni 18.05.2021.

    Ja nikad ne znam iz ovih naslova tko je mrtav. Ako je subjek ovaj koji ga je oteo, onda je on nađen mrtav. Kužite.

  • MetnemBetmen 18.05.2021.

    Kuha se u Americi dobro.I ceka se da prekipi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare