To je to što me zanima!

Oteo djevojku iz Srbije da bi osigurao sinu suprugu

Boško Đurđević (53) htio je svom sinu osigurati ženu pa je oteo djevojku (15) iz Srbije. Njezini su roditelji posumnjali i obavijestili srbijansku policiju
Vidi originalni članak

Boško Đurđević (53) iz Bjelovara nepravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od četiri godine zbog otmice maloljetnice iz Srbije. Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara podignulo je 27. rujna 2007. godine optužnicu protiv njega i njegove supruge Ljubice (48) zbog osnovane sumnje da su krajem listopada 2006. godine u Mačvanskoj Mitrovici u Republici Srbiji nagovorili dvojicu srpskih državljana da im pomognu u otmici 15-godišnje djevojke. Željeli su svom sinu, koji je od djevojke stariji dvije godine, 'osigurati' ženu. Zbog nedostatka dokaza Odvjetništvo je odustalo od kaznenog progona Boškove supruge.
Djevojku su natjerali da uđe u auto. Granicu između Hrvatske i Srbije je prešla putovnicom Boškove kćeri. Djevojka je kazala kako joj je cijelim putem Boško prijetio i dva puta udario. Čak joj je zaprijetio smrću. Nekoliko puta ju je telefonom iz Srbije zvala majka, a djevojka je iz straha rekla da je svojevoljno u Bjelovaru. Roditelji su ipak posumnjali i cijeli slučaj prijavili policiji u Beogradu koja je obavijestila hrvatsku policiju. Idući dan našli su djevojku u domu Đurđevića. Tijekom boravka u Bjelovaru u to vrijeme maloljetni ženik ju je batinama prisiljavao na spolni odnos.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tamo vamo 01.02.2013.

    znam tog lika,dok sam bio mali gađao me kamenjem dok sam isao iz skole..

  • plavuša13 12.10.2009.

    Ah budala bože mili!

  • Zlatko76 12.10.2009.

    ciganska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare