To je to što me zanima!

Oteo bivšu curu i mučio je 30 sati: 'Zažalit ćeš zbog svega!'

SRBIJA: Oteo je bivšu djevojku jer ga je ostavila, zaključao ju u stan, gdje ju je tukao i mučio. Nakon čak 30 sati policija je prekinula torturu i uhitila bolesnog nasilnika
Vidi originalni članak

Nesretna žena oslobođena je nakon 30 sati torture, a njezin otmičar je pritvoren. U svojoj prijavi E.S. navodi da ju je bivši dečko Aleksandar zaključao u stan, a potom ju je mučio i tukao jer više nije htjela bit s njim u vezi.

Kako Alo! saznaje, u jednom trenutku žrtva je uspjela doći do telefona i pozvati policiju. Inspektori su je zatekli uplakanu i s modricama po tijelu. Oteta djevojka ispričala je da ju je dečko zaključao u stan i mučio . Dok je davala izjavu policiji otmičar je prijetio da će požalit zbog svega što mu je napravila. On je priveden, a kako Alo! saznaje djevojka je upućena na liječnički pregled.

Djevojka tvrdi kako je proživjela psihičku i fizičku torturu, ali da nije silovana. Ispričala je da ju je uveo u stan i zaključao, u subotu u 22 sata. Gotovo 30 sati molila je da ju pusti. Međutim svaki put kad bi jače zaplakala, on bi ju udario, dodaje izvor.

Uhićeni nasilnik, navodno se pravdao policiji da ju je samo htio malo zaplašiti kako bi mu se vratila, dodaje da ju nije htio povrijediti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • princezanera 03.03.2017.

    Uvoz (pored povrća) i ideje kako omekšati dragu. Uvjeriti ju da je bakalar pa ju nalemati da omekša. Koga boli briga što rade u pašaluku? Neka na svom prakticiraju svoj materiji odgoj.

  • igot 02.03.2017.

    to samo u srbiji ima, država bolesnika.

  • Partizanjo_Kleptoman 02.03.2017.

    Nije me briga za Smrdijske vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare