To je to što me zanima!

Oteo novac iz trgovine u Kaštel Starom pa prijetio pištoljem čovjeku koji ga je lovio na ulici

Splitska policija privela je muškarca koji je u srijedu u Kaštel Starom opljačkao trgovinu. U bijegu je prijetio prolazniku koji ga je želio zaustaviti. Našli su ga po opisu i nastavljaju istragu
Vidi originalni članak

Daj pare!, povikao je u srijedu oko 20 sati razbojnik koji je upao u prodavaonicu u Kaštel Starom maskiran kapuljačom. U ruci je držao pištolj, a pošto se djelatnica nalazila dalje od kase, muškarac ju je sam otvorio i uzeo novac.

Pobjegao je s novcem u rukama, no primijetio ga je slučajni prolaznik. Pokušao ga je zaustaviti no razbojnik je u njega uperio oružje. Iako se udaljio, brzo je stigla policija.
 
- Odmah po saznanju za događaj policijski službenici su izišli na teren i vrlo brzo su pronašli muškarca koji je odgovarao dobivenom opisu i koji se dovodi u svezu s događajem. Policijski službenici su ga uhitili i doveli u službene prostorije, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje - objavili su iz policije. Dodali su kako su pronašli i vozilo koje je muškarac koristio i danas tijekom dana će se obaviti očevid i pretraga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare