To je to što me zanima!

Otišla džogirati, nakon četiri dana potrage našli ju mrtvu

Njemačka: Carolin Gruber (27) je nestala u nedjelju popodne. Tražili su je policajci, vatrogasci, dobrovoljci. Isušeno je i jezero. Našli su je mrtvu na rubu šume
Vidi originalni članak

Njemačka policija je nakon četiri dana potrage Carolin Gruber (27) pronašla mrtvu. Obdukcija je pokazala da je ubijena i silovana.

Žena je u nedjelju popodne otišla džogirati i trebala se vratiti za oko sat vremena. Pronađena je kod mjesta Endingen am Kaiserstuhl u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg. Mrtvo tijelo našli su u četvrtak na rubu šume, piše Bild.

Kobnog dana bila je sama kod kuće. Otišla je trčati iako je vrijeme bilo loše. 

- Vijest o Carolininoj smrti brzo se proširila mjestom. Svi su se bojali, ali nisu htjelo vjerovati da je mrtva. Svi smo u šoku - rekla je susjeda. Carolin je u Endingenu bila omiljena. Zajedno sa suprugom Borisom (29) angažirala se tijekom karnevala i u lokalnom sportskom savezu. Tijekom potrage čak je isušeno jezero. Carolin je tražilo 100 policajaca, vatrogasci, dobrovoljci. Kod sebe je imala mobitel, ali ga nisu uspjeli locirati. 

U mjestu koje broji 9000 stanovnika vlada strah. 

Policija je pak pod pritiskom da što prije riješi slučaj.

Sredinom listopada 30 kilometara od Endingena studentica (19) je silovana i ubijena. Ubojica još nije pronađen. Počela su nagađanja da bi se moglo raditi o serijskom ubojici. Policija ispituje sve tragove pa i činjenicu da je dva puta tijekom prošlog mjeseca na spomenutom području viđen bijeli BMW čiji je vozač razgovarao s prolaznicima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kokaza10 13.11.2016.

    Bit će toga sve više., Frau Merkel zna i zašto.

  • mrTrobec 12.11.2016.

    I onda neka netko kaže da je joging dobar za zdravlje

  • Dalibor0704 12.11.2016.

    Da je ubojica ubio Kennedyja, našli bi ga za sat i pol. Stručnjaci u forenzici, kao i kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare