To je to što me zanima!

Na operaciji nosa i brade imala infarkt, završila u komi i umrla

Kat je htjela pomoći ekipa hitne pomoći koju je pozvao upravitelj bolnice. Doktori su im rekli da čekaju pred salom dok ne završe operaciju. Bila je u komi 6 mjeseci
Vidi originalni članak

Britanka Kat McClure (31) platila je oko 42.000 kuna kako bi smanjila nos i ugradila si implantant u bradu u privatnoj bolnici u Londonu. Zahvat je jednostavan, a operacija je trebala trajati tek sat vremena. No operacija je krenula po zlu. Tlak joj je pao i njezino srce prestalo je kucati. Zabrinuti upravitelj bolnice pozvao je osoblje hitne pomoći. Bolničarima su rekli da pričekaju dok ne završe operaciju. Anesteziolog Ahmed Moustafa tvrdi kako je pokušao spasiti Kat, koja je na kraju završila u komi i umrla nakon šest mjeseci.

Doktora Moustafu suspendirali su prošle godine kada je majka Johna Terryja dobila infarkt za vrijeme operacije baš kao i Kat. Cijeli slučaj završio je na sudu. Kat je imala u planu nekoliko estetskih zahvata jer nije bila zadovoljna izgledom. Kat su se u krvi stvarali ugrušci. Od toga je bolovala skoro cijeli život. Moustafa je na sudu izjavio kako ju je pokušao odgovoriti od operacije zbog njezina stanja. Sud mu je zamjerio da kao anesteziolog nije vodio bilješke tijekom operacije. Utvrdili su kako je Kat za vrijeme operacije teško krvarila i da je dobila infarkt. Iako je Moustafa tvrdio kako su on i kolega nekoliko minuta pokušali pomoći Kat, bolničarka Julie Carpenter rekla je kako su ekipi hitne pomoći rekli da čeka pred salom oko sat vremena, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silwek2712 16.12.2010.

    http://zagreb.olx.com.hr/bozicna-akcija-bankovnih-kredita-iid-147190441

  • silwek2712 16.12.2010.

    http://zagreb.olx.com.hr/bozicna-akcija-bankovnih-kredita-iid-147190441

  • 16.12.2010.

    budi onakav kakvog te bog stvori amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare