To je to što me zanima!

'Otkad sam otišao, u Splitu se nije zamiješao pošteni mikser'

Moramo se dogovoriti i krenuti rješavati stvari. Za 400 djece neće biti mjesta u vrtićima u 9. mjesecu, država mora promijeniti odluku. Sporo se ide, jedno je marketing, jedno je priča, kaže Kerum
Vidi originalni članak

Činjenica je da u gradu Splitu nema ni prometni odjel da riješe ovaj prometni koleps. Sve se mora proširiti, napraviti mostove i vijadukte, da se može brže ući i izaći. Nisam protiv nikoga, ali govorim o činjeničnom stanju. Nemamo rezultate, nemamo uspjeha u ničemu. Nije alarmantno, ali je situacija u kojoj građani nisu zadovoljni. U šest godina, otkako sam ja otišao, u Splitu se nije zamiješao pošteni mikser betona. Moramo se dogovoriti i krenuti rješavati stvari. Za 400 djece neće biti mjesta u vrtićima u 9. mjesecu, država mora promijeniti odluku. Sporo se ide, jedno je marketing, jedno je priča, jedno je ovo što ja govorim, rekao je u ponedjeljak za RTL Direkt Željko Kerum. Rekao je i kako se on s gradonačelnikom Oparom nije svađao.

- Nismo se slagali oko nekih stvari, sporo se grad reazvija. Ne samo da ja nisam zadovoljan, nisu zadovoljni građani. Sama činjenica da premijer često dolazi u Split je dokaz da i on smatra da nešto treba pogurati. Nama je u interesu da se nešto napravi - kaže Kerum. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • novoselo 07.05.2019.

    Otkad ti ode jedino je vise kriminala,vise ubistava,vise droge ali i da si ostao isto bi bilo.

  • zof 07.05.2019.

    Dvije godine su prošle uludo. Kerum sad kritizira Oparu. A on mu cijelo vrijem drži većinu ????? Bilo bi lijepo da Kerum objavi svoju imovinsku karticu. Bila bi PRAZNA. On na sebi nema NIŠTA. Sve je posakrivao na Fani i obitelj. Nije to slučajno. Gdje on prođe tu trava ne raste. Jedino je njemu nakon toga bolje. A svoje privatne dugove nikad nikome neće platiti.

  • ilmare 07.05.2019.

    ...a dok bio na čelu,mogao si ti zamiješati pošteni mikser,pa završiti ono ruglo od hotela....

Komentiraj...
Vidi sve komentare