To je to što me zanima!

Otkazan ovogodišnji Gay Pride u Zagrebu: 'Još razmišljamo...'

Povorka ponosa se kao što je bila planirana za 13.6., nažalost neće održati - prije svega zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga, ali i zato jer je za organizaciju Prajda potrebno nekoliko mjeseci rada, poručuju
Vidi originalni članak

Organizatori Gay Pridea u Zagrebu potvrdili su da se ovogodišnja povorka u glavnom gradu Republike Hrvatske neće održati. Bila je planirana za 13. lipnja, no kako kažu iz Zagreb Pridea, neće se održati zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga.

Također, za organizaciju je potrebno nekoliko mjeseci rada volontera i organizacijskog odbora.

- Povorka ponosa se kao što je bila planirana za 13.6., nažalost neće održati - prije svega zbog sigurnosnih i zdravstvenih razloga, ali i zato jer je za organizaciju Prajda potrebno nekoliko mjeseci rada naših volonterki i organizacijskog odbora, što ove godine nije bilo moguće. Mi svejedno radimo na drugim aktivnostima, a još razmišljamo hoćemo li se Prajd održati ove godine - objavili su iz Zagreb Pridea na Facebooku.

No, povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, bifobije, interfobije i transfobije (IDAHOBIT), predstavnice Zagreb Pridea podigle su zastavu ispred muzeja Mimare.

- Krajnje je vrijeme da nasilje protiv nas postane nedopustivo i kažnjivo - poručuju.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • ARMADA10 14.09.2020.

    Što da nam zarazu šire ?????

  • hrvoje16 16.08.2020.

    Fuj

  • moralna vertikala 17.05.2020.

    njima treba poniznost a ne ponos, kojega ionako imaju i previse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare