To je to što me zanima!

'Oktomami' prijeti zatvor: Dali joj socijalnu pomoć, a radila je

Nadya Suleman suočena je s novim optužbama. Sud je tereti da je nezakonito primala socijalnu pomoć, iako je zarađivala tisuće dolara od plesanja i glume
Vidi originalni članak

Majka osmorki, Nadya Suleman optužena je za prijevaru socijalnog osiguranja, čime se broj kaznenih prijavara protiv nje popeo na četiri.

Suleman, koja je postala slavna nakon što je rodila osmero djece u jednom danu, tereti se da nije prijavila dobit od 30.000 tisuća dolara, koje je stekla radeći kao topless plesačica i porno glumica, kada se prijavljivala za socijalnu pomoć.

Suleman je na račun socijalne pomoći dobila 10.000 dolara na koje nije imala pravo. Sud sada traži povrat novca u iznosu od 26.000 dolara, piše CNN.

'Oktomama' je ranije rekla da se ne smatra krivom za prve tri optužbe koje je, također, terete za prijevaru s osiguranjem.  Zbog najnovijih optužbi će se 11. ožujka naći pred sudom.

Ukoliko sud utvrdi da je Suleman kriva, mogla bi u zatvor na šest godina i četiri mjeseca, rekao je tužitelj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • The_Man 07.02.2014.

    amerika..

  • Skelter 06.02.2014.

    S jedne strane, možda je i zaslužila socijalnu pomoć bez obzira na njen dohodak jer 10 tisuća dolara za odgajanje toliko djece nije mnogo. Ali s druge strane, vjerujem da je zaradila i mnogo više sa svojim snimanjima pa može prehraniti djecu i bez tih 10 tisuća. Ti novci bi nekome (siromašnijem) više značili nego njoj.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 06.02.2014.

    pa kaj je ipak snimila pornić?majket' di ja živim da to neznam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare