To je to što me zanima!

Otkrili masovnu grobnicu u Mostaru? Pretražuju jezero: 'Traže ostatke stotinjak ljudi'

Kako pišu lokalni mediji, postoje pouzdane informacije iz više izvora da se u jezeru u vodi nalaze posmrtni ostaci između 80 i 100 Mostaraca stradalih tijekom 1993.
Vidi originalni članak

Institut za nestale osobe u utorak ujutro započeo je pretraživanje jezera na rudniku Vihovići u Mostaru pod sumnjom da se u njemu nalazi masovna grobnica poginulih u proteklom ratu u BiH.

Kako pišu Avaz, postoje pouzdane informacije iz više izvora da se u jezeru u vodi nalaze posmrtni ostaci između 80 i 100 Mostaraca stradalih tijekom 1993.

- Pretražujemo jezero na rudniku Vihovići, ronioci su već zaronili i čekamo izron - rekla je za Bljesak.info Emza Fazlić, glasnogovornica Instituta za nestale osobe BiH. Dodaje da su na terenu pored ronilačkog i alpinistički tim Državne agencije za istrage i zaštitu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ispeci sirenu 20.11.2022.

    Isto kao što je završio General Blaž Kraljević i njegovih 8 suboraca od svojih zemljaka u Ljubuškom tako su završili i ovi nesretnici od iste ruke tadašnje Mostarske terorističke ćelije.! Sramota nad Sramotama jel kad svoje zemljake ubijaš zna se koliko malo vrijediš i koja si stoka.! Da bog da im djeca unazad hodala crkotine jedne, dogovorit se sa Agresorom u Karađorđevu pa živjet bez grižnje savjesti,e gdje će im duša- Dušmanska.!!!

  • Vlad 15.11.2022.

    Ako je istina kako se u jezeru nalaze tjela poginulih ljudi neozbiljno je nagađati i uz pomoć ronioca utvrđivati činjenice. Koliko vidim, jezero nije baš veliko da se ne bi moglo isušiti. Sada je kasno zbog skore zime ali u ljeto to treba učiniti ukoliko se nađu ostaci barem jednog čovjeka.

  • mily 15.11.2022.

    kad ti duša nije čista, pije se otrov

Komentiraj...
Vidi sve komentare