To je to što me zanima!

Otkrili smo tko su liječnici rekorderi po plaćama: Primili su od 6500 do 9100 eura u siječnju

Iz bolnica su nam iznijeli detalje najvećih isplaćenih plaća za prosinac
Vidi originalni članak

Nakon što smo objavili kako je najveću plaću među liječnicima dobio Stanko Belina (70), šef radiologije u Općoj bolnici Zabok, točnije isplaćena su mu primanja od 9112 eura, donosimo i detalje o idućim najvećim isplaćenim primanjima u siječnju (za prosinac). Naime, radi se o primanju liječnika iz Opće bolnice Dubrovnik koji je dobio 8069,37 eura, s tim da mu je osnovna plaća 2373,32 eura.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 17.02.2024.

    Svi vi koji komentirate sa negativnim prizvukom plaće liječnika, razmislite o tome koliko su oni radili, koliko nisu bili sa svojim obiteljima i na kraju, molite Boga da se ne razbolite jer tada morate doći njima u ruke i moliti ih, nuditi sve i sva da vam pomognu. Lako je sjediti na kauču u dnevnoj sobi, ispijati pivicu za vrijeme slobodnih dana i kritizirati.

  • DDlojzek1967 16.02.2024.

    Bi li se tko usudio napraviti analizu njihovog rada ili što su to oni radili za vrijeme dezurstva isim što nabrijavaju satnicu? Koliko su pacjenata odradili i koliko je vremena utrošeno u rad s pasjentima, a kojiko su vremena porošili brojeći muhe.....

  • samocenzura 16.02.2024.

    to je jos malo koliko rade,i odgovoran posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare