To je to što me zanima!

Otkrili su još tri lažne diplome: Radila 30 godina kao učiteljica

Otkrivena je i lažna diploma Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu s kojom je lažni nastavnik 26 godina predavao strojarske grupe predmeta u jednoj srednjoj školi
Vidi originalni članak

Ministarstvo znanosti i obrazovanja potvrdilo je da su pronađene još tri lažne diplome.

Otkrivena je lažna diploma s Pedagoškog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani. S njom je lažna učiteljica radila 30 godina. Također, otkrivena je  i lažna diploma Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu s kojom je lažni nastavnik 26 godina predavao strojarske grupe predmeta u jednoj srednjoj školi. Otkrivena je i krivotvorena svjedodžba jednog učilišta. Čovjek je s njom 10 godina radio kao noćni pazitelj u jednom učeničkom domu.

DIVJAK: SVE JE TRANSPARENTNO Platili su 10 milijuna kuna za priručnike, a sad im ne valjaju

- Provjera vjerodostojnosti isprava već sad je snažna antikorupcijska mjera kojoj je glavni cilj vratiti povjerenje u sustav odgoja i obrazovanja. Važno je da smo osvijestili potrebu sustavne provjere i da se uspostavila procedura pri novom zapošljavanju da do toga više ne dođe. Ako želimo društvo u kojemu ćemo imati nultu stopu korupcije, svatko u svojemu djelovanju mora preuzeti svoj dio odgovornosti - istaknula je ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 01.06.2019.

    Znači 30 godina nitko nikada toj osobi nije provjerio diplomu, nije sigurno radila u jednoj školi! Ovo je za ne povjerovati!

  • kupreska 31.05.2019.

    Ima i ravnatelja u os sa o osnovnom školom ali treba otkriti

  • musakax 31.05.2019.

    ...ahaahha...samo sve transparentno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare