To je to što me zanima!

Otkrivamo megatajnu SDP-a: "Zoki želi izbore. I to odmah!"

Premijer i predsjednik SDP-a ponaša se kao Djed Mraz, dijeli darove, grize protivnike, seli Kolindu, izaziva Tomu. Zvijezde kažu da je 26. travanj njegov datum
Vidi originalni članak

Savjetnici su Milanoviću rekli da će do jeseni sva njegova dobročinstva biti zaboravljena i da je travanj idealan za izbore jer se sva priroda budi, a Tomo još spava...

Novi Express donosi sve detalje fantastičnog ratnog plana Zokijevih stratega koji se spremaju na munjeviti rat

Otkrivamo i zašto su svi ludi za Sandrom Švaljek, ženom koja je razbila desetljeće stari mit o Bandićevoj nezamjenjivosti. Za “snježnu kraljicu” tuku se sve stranke, a Zoki je oblijeće više nego Mirelu Holy. 

Ivan Pandžić otkriva kako fantomske tvrtke gutaju realni novac iz proračuna, dok Edo Popović piše odu mudrom i pomirljivom čovjeku s desnice, Dragi Prgometu, časniku i džentlmenu. 

Dr. Ivica Maštruko objašnjava zašto u Hrvatskoj nije vrijeme za grčke recepte.

Otkrivamo i kad će na tržište novi nastavci trilogije “Millenium”. O, da! Massimo priča kako je preživio pakao droge i kako se vratio na pravi kolosijek. 

Za Express pišu: Jasna Babić, Tomislav Klauški, Tea Kvarantan Soldatić, Živorad Tomić, Miro Lilić, a tu je i fantastičan kulturni prilog Artis.

>>> Potražite novi broj Expressa od petka na svim kioscima 

Idi na 24sata

Komentari 281

  • dedek56 07.02.2015.

    koji novinarski balončići??? koja to milanovićeva dobročinstva??? dugovi koji su svakako nenaplativi se otpisuju??? to normalno u svakom knjigovodstvu.. pogladate koje probleme imaju ljudi koji su zatražili oprast dugova??? ako ima pola nekretnina nema ništa od obaćanja.. pitanje,,kad bivši ministar zdravstva ide u zatvor zbog ogromnih šteta i naručenih skupih a nepotrebnih aparata,uvijek skoro od iste firme???? novinari i vlada šute..spremaju izbore,valjda

  • tutek 06.02.2015.

    Ja sam za prijevremene izbore čim se pojavi netko bolji (manje loš), no koliko god gledao na sve strane, nema...

  • jure23 06.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare