To je to što me zanima!

Otkrivena ilegalna radionica oružja, policija uhitila dvojicu

Muškarac (51) je osumnjičen da je izradio četiri malokalibarske puške drugim osobama. Ujedno je strojno i ručno izrađivao metalne dijelove za izradu oružja
Vidi originalni članak

Koprivnički policajci dovršili su istraživanja kojima su obuhvaćena dvojica muškaraca s koprivničkog područja stari 51 i 45 godina, na koje se sumnja da su počinili kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Stariji muškarac je osumnjičen da je tijekom prošle i ove godine izradio četiri malokalibarske puške drugim osobama. Ujedno je strojno i ručno izrađivao metalne dijelove pogodne za izradu vatrenog oružja. 

Kod mlađeg, 45-godišnjeg osumnjičenika, pretragom je pronađen alat, te dijelovi potrebni za izradu i upucavanje oružja, kao i streljivo. Pored toga tijekom pretrage kod osumnjičenika su pronađene dvije malokalibarske puške ručne izrade sa prigušivačem i optikom, koju je radio za svog kolegu. Ujedno je policija pronašla dijelove za prigušivače pucnja, optike i 500 kom. streljiva. 

Protiv obojice osumnjičenih policija je podnijela kaznene prijave ODO Koprivnica, a 51-godišnji osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • strmi007 27.10.2013.

    Svašta

  • 26.10.2013.

    To je kap u moru, vrh sante. Ima oružja od rata u Hrvata koliko hoćeš, samo nema ga tko oteti i uništiti.

  • _l_ 26.10.2013.

    nek porade malo i na dizajnu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare