To je to što me zanima!

Otmičara uhitili: Nestalu Chloe (15) pronašli u prtljažniku auta

Chloe je nestala 9. studenog u Francuskoj. Tražile su je stotine policajaca i dobrovoljaca. U petak ju je pronašla njemačka policija. Navodno nije ozlijeđena
Vidi originalni članak

Chloé Rodriguez (15) koja je 9. studenog nestala u Francuskoj pronađena je u petak u blizini Offenburga u Njemačkoj u prtljažniku automobila. Vozača auta su uhitili, a policiji je otprije poznat zbog seksualnih delikata. 

Chloé je na dan nestanka bila kod prijateljice u mjestu koje je udaljeno desetak kilometara od kuće u mjestu Barjac gdje stanuje s roditeljima. Kasnije su njezin skuter našli u blizini kuće gdje stanuje. Našli su i neke njezine stvari ali ne i mobitel i kacigu. Policija je pokušala locirati mobitel, ali bezuspješno. Počela je potraga u kojoj su sudjelovale stotine policajaca i dobrovoljaca. 

Djevojku je na kraju pronašla njemačka policija koja je tijekom rutinske kontrole slučajno zaustavila automobil u kojem je bila. 

Djevojku su odvezli na pregled u bolnicu, a navodno nije bila ozlijeđena. 

Njemačka policija je utvrdila da je vozač iz Garda na jugu Francuske, a u Njemačkoj su ga tražili zbog krađe, piše Die Welt. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vitaminix 21.11.2012.

    ajd bar je sve dobro završilo...

  • sani2 21.11.2012.

    Bravo!Tako je i naša policija vrijedna pretresli su dedeka bez svijetla na biciklu-vrlo profesionalno.,taj policajac će sada biti POLICAJAC MJESECA!!!!Bravo!

  • black metAll 21.11.2012.

    ..ovo je bolje nego dobit na Lotu+++++

Komentiraj...
Vidi sve komentare