To je to što me zanima!

Otpisani ministri: Ljubičić, Kolinda, Lovrin i Kirin šute

Otpisani ministri pali su u Sanaderovu nemilost. Rončević je pod upitnikom, a Adlešič, Pankretić i Čehok ne žele biti ministri u novoj vladi. Zasad...
Vidi originalni članak

Iako je njegov resor doživio najveće pohvale neovisnih stručnjaka, popularni “Kiro”, nagađaju kuloari, vjerojatno neće biti ministar u novoj Sanaderovoj vladi. Dio novinara smatra da ga se Sanader odrekao još prije početka kampanje, prednost dajući Marijanu Benku.
- To su medijske križaljke koje ne želim komentirati - kaže Kirin. Neki poznavatelji tvrde, ipak, da Kirin nije u Sanaderovoj nemilosti. Kolinda Grabar-Kitarović, međutim, zacijelo spada u otpisane kadrove. Iako je izazivala čeznutljive uzdahe europskih inoministara po Bruxellesu i disciplinirano provodila Sanaderove naloge, premijer će na njezinu mjestu radije gledati novo lice.
Ana Lovrin, bljedunjava i neuvjerljiva ministrica pravosuđa, također će ustupiti svoje mjesto nekom drugome. No još nije sigurno kome. MUP, pravosuđe i vanjski poslovi još su pod debelim upitnikom. Neizvjestan je i položaj ministra zdravstva. Neven Ljubičić nije, kao ni Kolinda i Kirin, izabran niti u Sabor, pa će možda morati pauzirati od politike na nacionalnoj sceni. Berislav Rončević, koji također nije ušao u parlament, ima izgleda ostati na svome mjestu ako ga u tome ne spriječe Mesićeve žestoke kritike. Neki političari imaju šansi, ali navodno ne žele preuzeti ministarske pozicije.
- Ostajem u Saboru. Nema šanse da uđem u Vladu - istaknula je  Đurđa Adlešič. 
- Moram li biti ministar, uzeo bih resor regionalnog razvoja - kaže Čehok, koji bi radije u Sabor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ilmare 18.12.2007.

    Mogli bi napraviti seriju \"OTPISANI\" ,glumci dolaze u sve većem broju.Šta ti je dobro imati DR teatrologije, a!

  • bronx77 18.12.2007.

    a kaj ce nego sutjeti? bit ce kako boss kaze

  • udrugabu 18.12.2007.

    ..pa Memedi puno obećava..bit će smijeha do suza..

Komentiraj...
Vidi sve komentare