To je to što me zanima!

'Otvaramo ispitni postupak o nestanku sirijske djevojčice'

Podsjetimo, u medijima se pojavio apel Sirijca koji tvrdi da ga je hrvatska policija odvojila od njegove petogodišnje kćeri, koja je ostala u Hrvatskoj. Policija tvrdi da o slučaju ništa ne zna
Vidi originalni članak

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović kazala je da da će u ponedjeljak otvoriti ispitni postupak o slučaju Sirijca koji tvrdi da ga je hrvatska policija nedaleko Plitvičkih jezera razdvojila od petogodišnje kćeri.

OČAJNIČKI POZIV U POMOĆ: 'Pomozite mi naći moju kćer. Allsa (5) je sama u Hrvatskoj!'

Na pitanje je li upoznata s tim slučajem, Vidović je kazala da je upoznata samo "s onime što su napisali mediji".

- Sutra ćemo otvoriti ispitni postupak, pitati MUP za više podataka, i nakon toga ćemo biti pametniji - rekla je Vidović za RTL Danas.

Podsjetimo, nakon  što se u medijima pojavio apel Sirijca koji tvrdi da ga je hrvatska policija odvojila od njegove petogodišnje kćeri, koja je ostala u Hrvatskoj, o svemu se oglasila Policijska uprava ličko-senjska koja tvrdi da o tom slučaju ne zna ništa. 

'NITKO NAM SE NIJE OBRATIO' Policija o 'nestaloj' djevojčici: 'Nikad nismo bili u toj trgovini'

- Policijski su službenici pristupili provjeri iznijetih navoda, te u dosadašnjem postupanju utvrdili kako su iznijete koordinate o mjestu na kojem se navodno događaj dogodio lažne, odnosno ne potvrđuju navod o tome da je do postupanja došlo u selu Smoljanac. Naime, navedene koordinate označavaju područje grada Gospića udaljenog oko 70 km od sela. Nadalje, netočni su navodi o postupanju u navedenoj trgovini budući da policijski službenici nikada na navedenoj lokaciji nisu postupali, a što potvrđuje i osoblje trgovine. U navedenoj trgovini prema izjavama zaposlenika nisu viđene osobe koje se spominju u javno iznijetim objavama - navodi PU ličko-senjska. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24.09.2018.

    Ovo pljuvanje po našoj Policiji je orkestrirano, migrantima "udrugice" svašta savjetuju. Tko normalan ostavlja svoje dijete bilo gdje u situaciji kada se bavi opasnim ilegalnim ulaskom u tudju zemlju?? Trebamo naseljavati takve koji navodno gube djecu?? Ma dajte molim Vas, poštedite nas jeftine patetike i pustite našu Policiju da obavljaju svoje zadatke u skladu sa zakonom!! Podrška policijskim djelatnicima!

  • mirkec3001 24.09.2018.

    Ovaj samozvani otac je žešći muljator. Tko bi normalan ostavio svoje dijete dok ilegalno prolaziš neki teritorij. Upravo s djetetom imaš veće šanse da će ti se lokalno stanovništvo, pa i policija, smilovati. Nema tu logike, a mediji, po tko zna koji put, rade priču od ničega...

  • Alex111603 24.09.2018.

    Nevjerojatno. Ilegalci zamjenili uloge sa policijom. HR policajci ispadaju na kraju kriminalci kojima se ne moze vjerovati ni jedna jedina rijec, a ilegalni iznad zakona. Dobro, jos moze takav luksuz, cim ih pocne dolazit jos vise, sta ce biti onda? Nek si ih pravobraniteljica uzme doma, bit ce dosta migranata za svakog. Kriminaliziramo vlastitu policiju, posljedice ce bit stravicne, mi smo zbilja ludi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare