To je to što me zanima!

Otvorili sezonu seksa na plaži, a mislili da su sami

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladi par koji se na obali kraj Zadra prepustio strastima snimila su dvojica prijatelja koji su slikali za katalog. Tek kasnije otkrili su neobičan detalj
Vidi originalni članak

Par koji je uživao u oralnom seksu na plaži između Zatona i Petrčana slučajno su snimila dvojica prijatelja fotografirajući obalu, more i plaže za turistički katalog.
- Nismo ni znali što je na slikama dok ih nismo pregledali na računalu - kroz smijeh nam je rekao čitatelj 24sata iz Zadra koji je fotografiju snimio u subotu. Na fotografiji je mladi par koji se prepustio strastima na usamljenoj kamenoj plaži.
- Prijatelj i ja fotografirali smo obalu s broda iz velike udaljenosti, mislim da je bilo oko kilometar ili možda čak i dva. Golim okom nikako nismo mogli uočiti dvojac u lijevom kutu slike. Koliko znam, plaža nije nudistička. U ovo doba, izvan sezone, baš i nema kupača pa ih nitko nije ometao - dodaje naš čitatelj.

NA RADOST OKUPLJENIH IZMIJENILI NEKOLIKO POZA

Prije dvije godine čitatelji su na makarskoj plaži “uhvatili” par u seksualnom klinču koji je trajao 15-ak minuta. Nisu se obazirali na kupače udaljene nekoliko desetaka metara, tek su nekoliko puta provjerili gleda li ih netko. Na radost okupljenih izmjenili su nekoliko poza.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • RajskaBatina 09.06.2009.

    Kako su bili sami kad je ovaj gospodin isto bio na plazi PA JEL VI POGLEDATE MATERIJAL PRIJE NEGO GA OBJAVITE???

  • šamar 19.05.2009.

    Lol pa ovo je vido ot proslje godine!!! Ove godine je bilo samo pusenje.

  • angelina1911 16.05.2009.

    ej onaj ko ih je snimio je papak i luzer bez vlastitog života ljudi išli na osamu se poševit a šta će drugo jeboga,a ta dva majmuna dali to u novine a šta sve svit radi za sitne pare majko božja

Komentiraj...
Vidi sve komentare