To je to što me zanima!

Otvorili su predstečaj 3. maja: Čupković privremeni upravitelj

Sutkinja ovim rješenjem ujedno je zakazala i prvo ročište za 6. veljače, kada će se pozvati direktora "3. maj", odnosno ovlaštenu osnovu za zastupanje da se izjasni o Fininom prijedlogu
Vidi originalni članak

Brodogradilište 3. maj danas je dobilo privremenog stečajnog upravitelja te je pokrenut postupak koji prethodi stečaju.

Sutkinja Trgovačkog suda u Rijeci Ljiljana Ugrin donijela je rješenje o otvaranju predstečajnog postupka za "3 maj", kao što se i očekivalo. Za privremenog stečajnog upravitelja imenovan je Zdravko Čupković iz Rijeke, koji je široj javnosti poznat po vođenju stečaja riječke Transadrije, javlja N1.

3. maj inače ima tri puta manje dugove nego potraživanja prema Uljaniku koja iznose 500 milijuna kuna. 

Sutkinja ovim rješenjem ujedno je zakazala i prvo ročište za 6. veljače, kada će se pozvati direktora "3. maj", odnosno ovlaštenu osnovu za zastupanje da se izjasni o Fininom prijedlogu o otvaranju stečaja.

Dodajmo da je Liljana Ugrin vodila i stečaj brodogradilišta Viktor Lenac koji je nakon toga nastavio poslovati. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ojhrvatskamati 04.01.2019.

    Ovo se znalo još prije 6 godina... Preuzimanje obale... Hoteli u Rijeci, elitna marina u puli... Zivi bili pa vidili

  • purgerica prva 04.01.2019.

    Ma nije moguće! Još ima Čupkovića u RH! A kažu ugroženi u RH! Sjećam se nekad je direktor, i to generalni direktor SOUR-a ŽTP, Luka Čupković! Kad je počeo rat sjurio u Knin k svojima, a onda u beograd. Pa kak je moguće da neki Budak recimo, bude stečajac! U RH nemoguće, sve ljudi starih struktura. Koja lakrdija.

  • kamenjar 04.01.2019.

    Ajmo politicari evo zrtve,sada svaki preko svog pijuna izvlacite sto vise za sebe!!! Jer ipak ste vi bogom dani pa dajete ili uzimate komu hocete!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare