To je to što me zanima!

Otvorio natječaj za direktore: Debeljak traga za 21 'fajterom'

Vlasnik Brodosplita treba nove rukovoditelje za ljevaonicu, čišćenje, održavanje brodova... Moraju biti samouvjereni, s bogatim iskustvom i znanjem
Vidi originalni članak

Frustrirano ste gledali kako drugi ubiru plod vašeg truda? Sad je prilika da kažete dosta, iskoristite resurse Brodosplita i rasturite u svojoj domeni...

Tako se Tomislav Debeljak, vlasnik DIV grupe, a odnedavno i Brodosplita, obratio potencijalnim kandidatima u oglasu objavljenom na domaćem portalu za zapošljavanje.

Traži 21 direktora za tvrtke koje osnivaju kao zasebne jedinice iz škverskih pogona, poput ljevaonice, proizvodnje metalnih konstrukcija, električnog održavanja, čišćenja, servisa i održavanja brodova. Novi direktori moći će biti i oni koji nisu bili zaposlenici Brodosplita, a onima koji žele napustiti svoje dosadašnje tvrtke, DIV jamči diskreciju.

Od budućih zaposlenika Debeljak očekuje da budu samouvjereni “fajteri”, da imaju odgovarajuću visoku ili višu stručnu spremu, organizacijske i komunikacijske vještine te iskustvo.

- Ovo Vam je prilika da osigurate sebi bolju budućnost - stoji u pozivu DIV grupe. HZZO-u će uprava Brodosplita uskoro predati program zbrinjavanja više od 2000 radnika. Iz Nezavisnog sindikata Brodosplita tvrde da ne znaju ništa o zapošljavanju direktora i da još nisu vidjeli program restrukturiranja. Natječaj traje do 23. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kormilar 18.04.2013.

    Kako sad stoje stvari sa novim ugovorima za proizvodnju brodova ispada da G. Debeljak ima namjeru u škveru proizvoditi samo vijke i matice (eventualno čekiće i nakovnje), kao što je uostalom do sada i navikao.

  • rodorodo 18.04.2013.

    Mislim da fajtere buš našao u Jušnoj Korei i to u Hyundaievom brodogradilištu, odma odi kod najboljih (moj savjet). Ne izmišljaj toplu vodu. Prekopiraj njihov sistem i to je to, jer mi hrvtati smo se u povjesti pokazali da baš i nismo pre pametni ljudi: krađe, malverzacije, plačke naroda, nesposobni ministri, zakonodavstvo itd,,itd,,Ha,,Ha,,Sretno ti bilo.

  • marijaterezija2 17.04.2013.

    Ne želim ovo komentirati nego sadržaj stranice biznis koju otvaram već tjedan dana i uvijek jedno te isto, radi li iko išta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare