To je to što me zanima!

Ovako to Rusi rade: Uz malo photoshopa 43.500 vojnih žrtava smanjili na 17.500

U autentičnom dokumentu stoji da su Rusi ostali bez 72 borbena aviona i 82 helikoptera, dok je u modificiranom to umanjeno na 7 borbenih aviona i 8 helikoptera
Vidi originalni članak

Dopisnik The Wall Street Journala za vanjsku politiku Jaroslav Trofimov objavio je dio tajnih ratnih dokumenata s detaljima planova SAD-a i NATO-a za jačanje ukrajinske vojske uoči planirane ofenzive protiv ruskih snaga.

Na lijevoj fotografiji su autentični dokumenti, a na desnoj oni koje je, čini se, modificirao moskovski režim. U lijevom dokumentu stoji da je Rusija pretrpjela gubitke od 43.500 vojnih žrtava, dok je u izmijenjenom dokumentu taj broj smanjen na 17.500.

KRUŽE DRUŠTVENIM MREŽAMA Procurili tajni dokumenti SAD-a i NATO-a o planovima za Ukrajinu, Pentagon istražuje

Broj uništenih ruskih vojnih vozila "pao je" sa 6004 na 600. 

U autentičnom dokumentu stoji da su Rusi ostali bez 72 borbena aviona i 82 helikoptera, dok je u modificiranom to umanjeno na 7 borbenih aviona i 8 helikoptera.

Curenje podataka potvrdili su za The New York Times viši dužnosnici Bidenove administracije, a Pentagon istražuje tko bi mogao stajati iza curenja dokumenata koji su se pojavili na Twitteru i Telegramu, aplikaciji s više od 500 milijuna korisnika koja se masovno koristi u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Beskorisnickoo imee 14.04.2023.

    Vi znate koji dokument je autentican? Jesu li ameri izbacili autenticne dokumente ili je rekla kazala sa twitera? Oh sad vidim da je Ukrajinac izbacio sliku "pravih" dokumenata :).... HAHAHA cirkus

  • Falke 10.04.2023.

    Ruska i Srpska propaganda jača ob bilo čije na Svijetu. To što oni mogu slagati nemože niti Kina i Indija koliko imaju Stanovnika. 

  • Antifašistaaa 08.04.2023.

    24 sata prenosi teorije korisnika društvenih mreža kao činjenice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare