To je to što me zanima!

Glasnović o Petrovu: Politički manevri danas mu nisu trebali

Tijekom glasovanja o nepovjerenju ministru financija Zdravku Mariću nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović napustio je dvoranu i dobio gromoglasni pljesak
Vidi originalni članak

- Ovo je teška odluka, ovo je isto kao i '91. Tad je bilo lakše kad si znao tko ispred tebe nosi pušku. Ja nisam htio biti dio političkog inženjeringa. Po mojem skromnom mišljenju ni jedna stranka nije opravdala svoju zadaću da izgradi pravnu i funkcionalnu državu. Po tome, ja sam postupao po savjesti, imam svoje biračko tijelo i svoju savjest, komentirao je Željko Glasnović.

Tijekom glasovanja o nepovjerenju ministru financija Zdravku Mariću nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović napustio je dvoranu. Omjer glasova 'za' i 'protiv' bio je 75:75 te je Zdravko Marić ostao ministar. Božo Petrov je zatim podnio ostavku na mjesto predsjednika Sabora.

- Petrov je donio odluku, ja mu želim sve najbolje u životu, ali ovi politički manevri danas - to je potpuno nepotrebno, hrvatski narod je talac jednog disfunkcionalnog pravnog sustava. Imamo pravno nasljeđe SFRJ-a i to otežava modernizaciju države. Ako se radi površna analiza ovoga danas vidjet ćemo da smo 22 godine nakon Domovinskog rata dobili državu koja sliči na bivšu Jugoslaviju.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Sandokan Janosik 05.05.2017.

    Generale nitko ti nije dao glas da napuštaš bojno polje. Ako si smatrao da HDZ nije u pravu ida treba smjeniti Marića zašto nisi digao ruku za to...Sada preko novina pljuvariti po jednima i drugima nije baš niti teško ali je izbjegavanje odgovornosti.

  • stone_6 05.05.2017.

    Taj ne bi trebao biti niti dočasnik ,nema svoj stav,bježi kao izdajica iz Hrvatskog Sabora.Sramota...

  • SamoJedanPoljubac 05.05.2017.

    Generale na jučerašnjem glasovanju razočarali ste me kao nikad.Vi koji nikad u Domovinskom ratu niste pobjegli učinili ste to jučer.Kako Vas znam dugi niz godina ne bih Vam zamjerio da ste glasali ZA ili PROTIV i time jasno i glasno istakli svoj stav.Što Vam sada zamjeram?Zamjeram Vam što ste doslovce pobjegli iz sabornice u ključnom trenutku.Generale gdje bi danas i pod čijom vlašću bila RH da smo svi pobjegli 1991. i rekli da se to nas ne tiče???Generale zašto??

Komentiraj...
Vidi sve komentare