To je to što me zanima!

Ovisna o bildanju: To je prava umjetnost, želim 120 kg mišića

Britanka se do 2008. godine bavila triatlonom, a nakon što je otkrila bodybuilding postala je prava ovisnica. Kaže kako zavidi muškarcima koji imaju 120 kilograma
Vidi originalni članak

Rene Campbell (35) iz Velike Britanije priznala je kako je bigoreksična (ovisna o bildanju), a ne namjerava stati prije nego što dođe do svog cilja, tj. do 120 kilograma. Majka dvoje djece nekada je imala 50 kila, a prije četiri godine je počela vježbati dva sata pet puta tjedno i unositi određeni broj kalorija te je dostigla 85 kilograma. 

Svakog dana nastoji konzumirati oko 4200 kalorija, a sa sobom i u restorane nosi vagu kako bi mogla izmjeriti točan broj kalorija, javlja Daily Mail.

- Neću stati sve dok još ne nabildam mišiće. Svakog dana promatram muškarce u teretani koji imaju oko 120 kilograma i jake mišiće te bih zaista željela postati poput njih. Obožavam građu tijela poput grčkih bogova - ispričala je Rene. Dodaje kako je to oblik umjetnosti. 

Prije bodybuildinga bavila se triatlonom, a od 2008. godine je bila na osam natjecanja bodybuildera, što joj je postala velika strast. Postala je i prvakinja u ženskom bodybuildingu na natjecanju u Velikoj Britaniji. 

Rene je rekla i kako je postala ovisnica o natjecanjima nakon prvog prvenstva te joj ništa nije teško napraviti samo da postigne svoj cilj.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • instalacija 06.02.2012.

    kazem da bi joj ga isto sprdeknija medju mišićne nakupine...........

  • instalacija 06.02.2012.

    isto bi joj ga ja sprdeknio među mišićne nakupine................

  • MajstorKeramičar 03.02.2012.

    ljudi moji pličino moja što sam stariji uviđam da sam sve više da živim u ljudskoj sahari. kako netko koga se ne pozna može biti odvratan, ta riječ opisuje cijelo biće a ne samo vanjski izgled na slici. Kao prvo zanimljivo bi bilo upoznati tu ženu Žena s tim sportom uzdržava sebe i valjda svoju obitelj, bavi se s nečim što voli bez obzira na osudu ovakve javnosti koja nema nimalo samilosti suoosječanja za ljude oko sebe več samo čekaju priliku da zbog svoje iskompleksiranosti osuđuju ljude koje i ne poznaju 100% ovih kritičara su najobičniji gubitnici koji nebi pod uvjetima i kokolnostima koje je prošla ova žena da postane ono što želi nebi izdržalo niti 15% odricanja već bi odustali bez obzira na sve i na svakog Za postići ovakvo tijelo o kakvom su barem jednom sanjali svi muški s ovog portala potrebno je puno odricanja za koje nikad frendići moji niste mogli i bili u stanju postić, eto dragi fendići napravila je to jedna žena mjesto vas. samo se vi držite svojih pivskih trbuha slabih ručica i nažuljane guzice Sadašnjoj Bildreici i bivšoj trjatlonki želim uspješnu 2012 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare