To je to što me zanima!

Ovisnici o kocki: 'Izobliči te, ne spavaš i ne jedeš. Svaki dan je odvratan, to je život u ludilu'

Dva ovisnika o kocki za 24sata su otvoreno progovorila o svojoj bolesti, kako je sve počelo, i gdje ih je dovelo. Tek kad su dotaknuli dno, potražili su pomoć. Svima koji si ne mogu sami pomoći savjetuju da učine isto
Vidi originalni članak

Svaki najbolji trenutak u kockanju, onaj kad 'padne' dobitak, zapravo je najgori trenutak. Danas bih svaki taj dobitak zamijenio bilo kojim uobičajenim, svakodnevnim životnim problemom. Dobitak ne znači sreću nego nemir, samo nemir -  niste mirni dok god taj novac ne izgubite. Ali osim što sam izgubio ogroman novac, izgubio sam i život, svaki patološki kockar ga izgubi, priča nam Petar (42), dugogodišnji ovisnik o igrama na sreću, koji ovisnost unatrag par mjeseci liječi kod doc.dr.sc. Davora Bodora na Klinici za psihijatriju Sveti Ivan u zagrebačkom Jankomiru. Dr. Bodor je psihijatar, subspecijalist alkoholizma i drugih ovisnosti, voditelj Dnevnih bolnica za ovisnosti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maderfaker 23.11.2023.

    Dođeš na kavu, a iz čoška te gleda kladomat.. Ma neću, uzimaš mob,čitaš kaj ima novog, a na svakom članku bar jedna reklama za online kasino! Skrolaš dalje, iskaće Joža iz Špičkovine osvojio više od 400000 eura na risku! Spuštaš mob, dižeš pogled i opet vidiš utrku psa na kladomatu. Jackpot 2564.00 eura. Sad je vrijeme da padne, euro na 6ticu!Ništa. Opet euro, pa euro i još jedan.. Ode 12 eura. Ma sad bude, ide cener na trojku, kof 76!Gubi za dlaku! Ide, cener, cener, cener.. Platim kavu dok imam, cener.. cener, 20,20..nemam za cigarete više..

  • veselašljiva 23.11.2023.

    doktore, da se kladimo da niš od toga?

  • michelangelo_simoni 22.11.2023.

    Zavrti i osvoji 24h živi od reklama casina članak se miče bude par casina pojačalo malo reklamiranje na portalu.... komentar će nestati brže neg članak pare na ibanu već sutra i redakcija mirna.. razumijem nije zabranjeno oglašavanje tako da kapitalizam ak možemo zaradit zašto drugi bi a mi ne jbg. pljuvati u tanjur koji te hrani nije pametno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare