To je to što me zanima!

Ovo je Hrvat osumnjičen da je ubio djevojku (17) u Londonu

Hrvata s londonskom adresom terete da je ubio Jodie u petak, 1. ožujka u istočnom Londonu. Iz čista mira izbo ju je nožem u leđa u blizini parka gdje je djevojka s društvom slušala glazbu
Vidi originalni članak

Manuela Petrovića (20) za vikend su priveli na sud u Barkingsideu kod Londona. Tamo je održano prvo ročište zbog ubojstva 17-godišnje Jodie Chesney za koje je Petrović glavni osumnjičeni. 

Hrvata s londonskom adresom terete da je ubio Jodie u petak, 1. ožujka, u Harold Hillu u istočnom Londonu.

OSTAJE U PRITVORU Ubojstvo djevojčice u Londonu: Hrvat je imao pomagača (16)?

Iz čista mira izbo ju je nožem u leđa u blizini parka gdje je djevojka s društvom slušala glazbu. Učinio je to toliko snažno da je oštrica noža ostala zaglavljena u tijelu nesretne djevojke. 

Osim Manuela koji je trenutačno u pritvoru, u sklopu istrage uhićeno je još četvero ljudi. Riječ je o mladićima (17 i 18 godina), 50-godišnjem muškarcu i 38-godišnjoj ženi. Optužuje ih se za pomaganje Petroviću, piše The Sun

Inače, Jodie je peta tinejdžerica koja je od početka ove godine na smrt izbodena u Londonu. 

- Jodie je bila krasna djevojka. Monstrum koji ju je ubio ne može ni pomisliti koliku nam je bol prouzročio, svima nama koji smo poznavali i voljeli Jodie. Uništio je i oduzeo nam ono najljepše što smo imali. Uhvatite ga i dovedite pred lice pravde, to je jedino što tražim, izjavio je otac ubijene Peter.

LONDON: UHITILI MANUELA PETROVICA Hrvata (20) terete za ubojstvo: Izbo maloljetnicu (17) u parku

Smrt mlade Londončanke uzburkala je britansku javnost koja traži hitnu akciju za suzbijanje sve češćih napada noževima diljem zemlje. 
 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • spirit lamp 21.03.2019.

    opet vi po genima........pa nisu svi Hrvati nit plavi nit se prezivaju Tudjman, Ivkovic, Horvat i Kvaternik...dajt pogledajte Djapica i recite jel to Hrvat hahaha......ono polucovjek!

  • 14.03.2019.

    hahahaha....na faci mu se vidi odkle je...hahahaha...rvat..

  • RotGinger 13.03.2019.

    Meni ne liči na lice sa slike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare